Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαρία Δαμανάκη - «Θέλω να παραμείνω Επίτροπος της Ελλάδας» - Τηρεί αποστάσεις ασφαλείας από τα σενάρια για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Μαρία Δαμανάκη - «Θέλω να παραμείνω Επίτροπος της Ελλάδας» - Τηρεί αποστάσεις ασφαλείας από τα σενάρια για την Προεδρία της Δημοκρατίας
Δεν ενδιαφέρεται για επιστροφή στην εγχώρια πολιτική ζωή, ενώ έχει ήδη δεχθεί προτάσεις εργασίας από τις ΗΠΑ...
Το έκδηλο ενδιαφέρον της για συνέχιση της θητείας της ως Επίτροπος της Ελλάδας εξέφρασε η Μαρία Δαμανάκη, την ώρα που φουντώνει η ονοματολογία για τη συγκεκριμένη θέση.
«Στόχος μου είναι, με τη σύμφωνη γνώμη των ελληνικών πολιτικών δυνάμεων, να παραμείνω στην Κομισιόν και να διεκδικήσω ένα καλύτερο χαρτοφυλάκιο που θα βοηθήσει και τις εθνικές θέσεις» τόνισε η Ελληνίδα Επίτροπος, αναφέροντας παράλληλα πως παρακολουθεί τα σενάρια που τη φέρνουν ως υποψήφια για την προεδρία της Δημοκρατίας, όμως προς το παρόν αυτό που την ενδιαφέρει είναι μόνο η συνέχιση της δουλειάς της στην Ε.Ε.
Την ίδια στιγμή, η Μαρία Δαμανάκη ξεκαθαρίζει πως δεν ενδιαφέρεται για επιστροφή στην εγχώρια πολιτική ζωή και πως ήδη έχει δεχθεί προτάσεις εργασίας από τις ΗΠΑ. Ταυτόχρονα γνωστοποίησε πως πρόσφατα είχε συνάντηση με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών J. Kerry.
Tέλος, παραδέχθηκε πως ένα ελκυστικό αντικείμενο για την ίδια, αλλά και για την Ελλάδα, θα ήταν η ενέργεια ή οι μεταφορές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης