Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ξηροτύρη (ΔΗΜΑΡ) – Κακώς που η ΔΗΜΑΡ δεν άνοιξε νωρίτερα συζήτηση με το ΣΥΡΙΖΑ

tags :
Ξηροτύρη (ΔΗΜΑΡ) – Κακώς που η ΔΗΜΑΡ δεν άνοιξε νωρίτερα συζήτηση με το ΣΥΡΙΖΑ
Υπάρχει ανάγκη έναρξης διαλόγου για τα πολύ κρίσιμα ζητήματα
Υπέρ του διαλόγου με το ΣΥΡΙΖΑ για τα πολύ κρίσιμα ζητήματα της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας τάχθηκε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Ασημίνα Ξυροτήρη.
Σε δηλώσεις της στο ΒΗΜΑ Fm, η κα. Ξυροτήρη υποστήριξε ότι η πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ για τη μικρή ΔΕΗ «καταγράφει πράγματι την ανάγκη έναρξης διαλόγου για τα πολύ κρίσιμα ζητήματα».
Σε ότι αφορά τη μικρή ΔΕΗ, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ τόνισε ότι «η κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ παραμένει ανοιχτή στη δημόσια συζήτηση, προκειμένου να αποφευχθεί η περαιτέρω διάσπαση, ο διαμελισμός και η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ».
«Έχουμε και εμείς αντίθεση μ’ αυτό το θέμα και ενδεχομένως και με άλλα που θα μπουν στην ατζέντα και γι’ αυτό μπορούμε να ανοίξουμε αυτόν τον διάλογο. Ας πούμε ότι υπάρχει ένα βήμα έναρξης διαλόγου. Το κόμμα μου, κακώς εδώ και πολύ καιρό και πολύ περισσότερο μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, δεν έχει ανοίξει το διάλογο προς τα αριστερά» τόνισε η κα. Ξυροτήρη.
«Υπάρχει μια συζήτηση μονομερής για την Κεντροαριστερά και δεν έχει ανοίξει ο διάλογος ούτε προς τα εκεί, διότι και η ΔΗΜΑΡ θέλει αλλαγή των πολιτικών και μια ώθηση προς μια πολιτική κατεύθυνση περισσότερο προοδευτική, σε μια ουσιαστική αλλαγή αυτής της διακυβέρνησης και πράγματι πρέπει να υπάρξει διάλογος και με τον ΣΥΡΙΖΑ, κατ’ εξοχήν, σε ζητήματα προγραμματικών συγκλίσεων και συναινέσεων, προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος» ανέφερε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης