Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βολές Λαφαζάνη κατά κυβέρνησης – Καταργείτε τη Δημοκρατία, έχετε ακυρώσει τη Βουλή

Βολές Λαφαζάνη κατά κυβέρνησης – Καταργείτε τη Δημοκρατία, έχετε ακυρώσει τη Βουλή
Η κυβέρνηση δεν έχει δικαίωμα να ξεπουλά την χώρα και να την μετατρέπει σε αποικία είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τον κατεπείγοντα χαρακτήρα του νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος για την «Χωροταξική και Πολεοδομική Μεταρρύθμιση-Βιώσιμη Ανάπτυξη» εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Λαφαζάνης.
«Καταργείτε τη Δημοκρατία, τη Βουλή την έχετε ακυρώσει. Σε μία εβδομάδα φέρνετε αυτό το νομοσχέδιο, στην επιτροπή και το τμήμα προς ψήφιση. Χαρακτηρίζετε υπερεπείγον ένα πολύ κρίσιμο νομοσχέδιο», τόνισε ο κ.Λαφαζάνης κατηγορώντας σε υψηλούς τόνους την κυβέρνηση ότι προχωρά σε αυτό γιατί υποχρεούται απέναντι στην τρόικα.
«Η τρόικα θα καθορίσει τη λειτουργία της Βουλής; Και αν έχετε τέτοιες απαράδεκτες δεσμεύσεις, γιατί δεν το εισαγάγατε νωρίτερα; Γιατί δεν κρατήσατε τη Βουλή ανοιχτή να συζητηθεί εν ολομελεία;», διερωτήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος για να συνεχίσει«γιατί με αυτό το νομοσχέδιο διαλύετε την χώρα».
«Δεν έχετε δικαίωμα να ξεπουλάτε την χώρα, να ακυρώνετε τη Δημοκρατία, να κάνετε συνεχή πρωτοφανή πραξικοπήματα, δεν μπορείτε να μετατρέπετε την χώρα σε αποικία», είπε ο Π. Λαφαζάνης, ο οποίος απευθυνόμενος στους βουλευτές της συμπολίτευσης τους κάλεσε να μην συνηγορήσουν σε αυτό.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης