Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στρατούλης (ΣΥΡΙΖΑ) - Θα ακυρώσουμε την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ - Είναι ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας με τρομακτικές συνέπειες

Στρατούλης (ΣΥΡΙΖΑ) - Θα ακυρώσουμε την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ - Είναι ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας με τρομακτικές συνέπειες
Θα υπάρξει έλεγχος όσων «με δόλο και ιδιοτέλεια ξεπουλούν το δημόσιο συμφέρον»
Με ακύρωση ενεργειών που πλήττουν την εθνική κυριαρχία απείλησε την κυβέρνηση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, χαρακτηρίζοντας ως εκχώρηση δημόσιας περιουσίας και ξεπούλημα σε ιδιωτικά συμφέροντα, το σχέδιο νόμου για τη ΔΕΗ.
«Δεν αποδεχόμαστε τετελεσμένα», ξεκαθάρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ενώ προειδοποίησε μάλιστα με ακύρωση ενεργειών που πλήττουν όπως είπε την εθνική κυριαρχία και με έλεγχο όσων «με δόλο και ιδιοτέλεια ξεπουλούν το δημόσιο συμφέρον».
Ο κ. Στρατούλης, εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός για το ότι το σχέδιο νόμου θα περάσει με «συνοπτικές διαδικασίες» μέσα από το θερινό τμήμα της Βουλής, «γιατί δυστυχώς το έχουν συμφωνήσει να είναι προαπαιτούμενο».
Προειδοποίησε πως η «μικρή ΔΕΗ» θα οδηγήσει σε πλήρες ξεπούλημα του εθνικού φορέα ενέργειας, με τρομακτικές συνέπειες για την κοινωνία και την οικονομία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης