Τελευταία Νέα
Πολιτική

Υπόθεση εξοπλιστικών: Βάλλει κατά του Α. Κάντα ο κατηγορούμενος Ελληνοελβετός δικηγόρος Σ. Μεταξάς - Τον χαρακτηρίζει «μετανοούσα Μαγδαληνή»

Υπόθεση εξοπλιστικών: Βάλλει κατά του Α. Κάντα ο κατηγορούμενος Ελληνοελβετός δικηγόρος Σ. Μεταξάς - Τον χαρακτηρίζει «μετανοούσα Μαγδαληνή»
Μετά την απολογία του, ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων
Αισχρά ψεύδη χαρακτηρίζει ο κατηγορούμενος για την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων Ελληνοελβετός δικηγόρος, Σπύρος Μεταξάς, τα όσα του καταλογίζει στην απολογία του ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής Εξοπλισμών Αντώνης Κάντας.
Ο κ. Μεταξάς κατηγορούμενος για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, στο απολογητικό υπόμνημά του, χαρακτηρίζει τον Αντώνη Κάντα «μετανοούσα Μαγδαληνή που έχει την ψευδαίσθηση ότι εφευρίσκοντας εξιλαστήρια θύματα για να μετακυλήσει τις ευθύνες του και δηλώνοντας ότι τάχα ήμουν κοινωνός των παράνομων ενεργειών του και αρωγός στον εγκληματικό σχεδιασμό του, θα τύχει μεγαλύτερης συμπάθειας από τις δικαστικές αρχές, θα αποχρωματίσει τη δική του τεράστια ποινική ευθύνη και θα μπορεί να ελπίζει σε μια καλύτερη μελλοντική ποινική αντιμετώπιση. Το τέχνασμά του γνωστό και φθηνό…».
Συγκεκριμένα ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής εξοπλισμών, είχε υποδείξει τον κ. Μεταξά ως το πρόσωπο που συνέστησε ένα πλέγμα εταιρειών προκειμένου να αποκρύψει τα χρήματα από τις μίζες.
Μετά την απολογία του, ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης