Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ) – Δεν βάζουμε ως πρόταγμα το θέμα της ενότητας της Αριστεράς

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ) – Δεν βάζουμε ως πρόταγμα το θέμα της ενότητας της Αριστεράς
Πρέπει να είμαστε η δύναμη που ενσωματώνει δυνάμεις στο δικό μας πρόγραμμα
Το ενδιαφέρον του ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα εκτυλίσσονται στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς εξέφρασε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, ο οποίος ανέφερε πως το πρόταγμα αυτή τη στιγμή για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι το θέμα της ενότητας της Αριστεράς.
«Δεν μπορεί να μας αφήνει αδιάφορους μια προσπάθεια που γίνεται από συστημικές δυνάμεις να ανασυστήσουν τον κατακερματισμένο χώρο της κεντροαριστεράς. Εμείς δεν είμαστε η δύναμη που πρέπει να επαναπαυθούμε στο καλό αποτέλεσμα, να καθίσουμε στη γωνία και να περιμένουμε τις εξελίξεις. Εμείς πρέπει να είμαστε η δύναμη η οποία να ρηγματώνει τους άλλους χώρους, να ενσωματώνει δυνάμεις. Πού; Σε ποια βάση; Στο δικό μας πρόγραμμα» υποστήριξε ο κ. Σκουρλέτης σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».
Ο κ. Σκουρλέτης απέρριψε το επιχείρημα περί «ενότητας της Αριστεράς» αντικαθιστώντας το με την ανάγκη για «συμμαχίες».
«Εμείς δεν βάζουμε αυτή τη στιγμή ως πρόταγμα το θέμα της ενότητας της αριστεράς. Απευθυνόμαστε στις δυνάμεις της αριστεράς, αλλά συγκροτούμε τις συμμαχίες μας ακριβώς ώστε να μην είναι μονόπλευρα προσανατολισμένες, να μην είναι μονομερής η απεύθυνση» τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης