Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιχμές Μ. Γλέζου προς Αλ. Τσίπρα - «Απουσία οποιασδήποτε αυτοκριτικής - Απόπειρα μετάθεσης των ευθυνών στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ»

Αιχμές Μ. Γλέζου προς Αλ. Τσίπρα - «Απουσία οποιασδήποτε αυτοκριτικής - Απόπειρα μετάθεσης των ευθυνών στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ»
Κατά την παρέμβασή του στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
Πυκνώνουν οι φωνές αμφισβήτησης του Αλέξη Τσίπρα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σειρά παίρνει το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μ. Γλέζος.
Μετά την κριτική από την αριστερόστροφη «Αριστερή Ενότητα» και τα «πυρά» και από την πασοκογενή «Σοσιαλιστική Τάση», ο ευρβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μ. Γλέζος αφήνεις σαφείς αιχμές προς την ηγεσία του κόμματος.
Ειδικότερα ο κ. Γλέζος στην παρέμβασή του κατά τη διάρκειας της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για απουσία οποιασδήποτε αυτοκριτικής.
Μάλιστα επισήμανε την απόπειρα μετάθεσης των ευθυνών στις Οργανώσεις των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες, αντίθετα, είτε δεν ρωτήθηκαν, είτε τους επιβλήθηκε πακέτο αποφάσεων.
Ο ίδιος μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι στα κείμενα της Εκλογικής Επιτροπής επαναλαμβάνονται και πάλι διαπιστώσεις, χωρίς να εξηγούνται τα αίτια των θετικών και αρνητικών αποτελεσμάτων.
Μάλιστα αναφερόμενος στην απόφαση του κόμματος για «Ανατροπή της Κυβέρνησης, της Τρόικας και του Συστήματος για να έρθει ο Λαός στην Εξουσία», τόνισε ότι στο βαθμό που τηρήθηκε υπήρξαν επιτυχίες ενώ στο βαθμό που δεν τηρήθηκε, υπήρξαν αποτυχίες.
 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης