Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εγκρίθηκε η συνεργασία του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Εγκρίθηκε η συνεργασία του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες
Ο κ Νικόλόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει προσάρτηση και απορρόφηση του ΧΡΙ.Κ.Α. από τους ΑΝ.ΕΛ
Με 54 υπέρ, 8 κατά και 2 λευκά, ενέκριναν τα μέλη της πολιτικής καθώς και της διοικούσας Επιτροπής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής την πρόταση του Προέδρου, Νίκου Νικολόπουλου, για πολιτική και εκλογική συνεργασία με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Στην εισήγησή του, ο κ. Ν. Νικολόπουλος τόνισε, ότι ο κατακερματισμός των κεντροδεξιών αντιμνημονιακών δυνάμεων αλλοιώνει τη βούληση της κοινωνίας, υπηρετώντας εκ της πλαγίου τον μνημονιακό κυβερνητικό συνασπισμό.
Ο κ Νικόλόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει προσάρτηση και απορρόφηση του ΧΡΙ.Κ.Α. από τους ΑΝ.ΕΛ,  υπογραμμίζοντας ότι «το κόμμα θα διατηρήσει στο έπακρο την πολιτική & οργανωτική του αυτονομία και έτσι θα φτιάξουμε το δικό μας κεντροδεξιό ΣΥΡΙΖΑ»
«Σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες και καιρούς, χρειάζεται ακάματη επιμονή, υπομονή και πείσμα, μέχρι να κατορθώσουμε να κερδίσουμε την εθνική μας ανεξαρτησία και περήφανα αλλά και την οικονομική και κοινωνική πρόοδο» τόνισε ο κ. Νικολόπουλος στη κοινή συνάντηση των μελών των οργάνων του ΧΡΙΚΑ..


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης