Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος) – Ανύπαρκτο το θέμα της δικογραφίας για τα υποβρύχια

Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος) – Ανύπαρκτο το θέμα της δικογραφίας για τα υποβρύχια
Δεν παραγράφεται τίποτα εκτός από το αδίκημα της απιστίας
Ανύπαρκτο χαρακτήρισε το θέμα της δικογραφίας για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου και του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου για τα υποβρύχια, η οποία έφτασε στη Βουλή την ημέρα που έκλεισαν οι εργασίες της Ολομέλειας η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.
Σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1, η κυβερνητική εκπρόσωπος δήλωσε πως η δικογραφία, μαζί με 11 ακόμα για άλλες υποθέσεις, έφτασε στη Βουλή, αφού είχε πρωτοκολληθεί το διάταγμα για το κλείσιμο, το οποίο δεν θα ήταν δυνατόν να αλλάξει για ένα ανύπαρκτο θέμα.
Η κα.Βούλτεψη υπογράμμισε ότι «δεν παραγράφεται τίποτα», καθώς, εκτός από το αδίκημα της απιστίας, όλα τα υπόλοιπα αδικήματα υπάγονται στο νόμο περί ξεπλύματος χρήματος και έχουν 20ετή παραγραφή.
Όπως είπε η κα. Βούλτεψη οι λόγοι για τους οποίους «γίνεται φασαρία για ένα ανύπαρκτο θέμα» είναι τα κείμενα εσωκομματικής αμφισβήτησης εντός του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υποστήριξε ότι, αν ο Πρωθυπουργός είχε αναβάλει τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, για να πάει σε άλλο χώρο να συνεδριάσει για κείμενο αμφισβήτησης, «θα μας είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια. Θα είχε γίνει επανάσταση».
Η κα. Βούλτεψη πρόσθεσε πως δεν διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση από τη δικαιοσύνη, πριν την αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης