Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θα συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ στην επόμενη κυβέρνηση – Σχεδιάζεται το πολιτικό τέλος του Σαμαρά στην ΝΔ

Το Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θα συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ στην επόμενη κυβέρνηση – Σχεδιάζεται το πολιτικό τέλος του Σαμαρά στην ΝΔ
Έρχονται ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στους επόμενους μήνες στην Ελλάδα
Το πολιτικό τοπίο επανασχεδιάζεται.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανοίξει διαύλους επικοινωνίας με το Ποτάμι, το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ.
Μπορεί ορισμένες κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ να θεωρούνται προκλητικές και απαράδεκτες όπως η υπεράσπιση τρομοκρατών της 17Νοέμβρη και να αποδεικνύουν ότι ορισμένες συνιστώσες του είναι έως επικίνδυνες για την δημοκρατία αλλά ο ρους της ιστορίας κυλάει.
Ο Τσίπρας του ΣΥΡΙΖΑ στο εξωτερικό δείχνει ένα πρόσωπο πολύ διαφορετικό από το εσωτερικό.
Φαίνεται ότι έχει επιτύχει συμμαχίες ενώ η πρόσφατη επίσκεψη του στον Draghi της ΕΚΤ αποδεικνύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μετεξελιχθεί σε συστημικό κόμμα που σέβεται τους ευρωπαϊκούς θεσμούς.
Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εμφανιζόταν με τακτικές πολιτικής διπροσωπίας δηλαδή στο εξωτερικό να παρουσιάζεται ως θεσμικός και συστημικός πολιτικός και στο εσωτερικό να λαϊκίζει κοροϊδεύοντας ορισμένους που πιστεύουν ότι αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα βολευτούν και αυτοί στο δημόσιο σίγουρα θα είχε αποκτήσει ισχυρότερο πολιτικό momentum.
Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως διαμορφώνονται οι ισορροπίες θα έρθει σχεδόν σίγουρα στην εξουσία.
Το Ποτάμι ήδη κλείνει προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
Το ΠΑΣΟΚ περίπου το 50% του ΠΑΣΟΚ ήδη κλείνει προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η διαλυμένη ΔΗΜΑΡ θα υποχρεωθεί να οδηγηθεί στον ΣΥΡΙΖΑ.
Η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά έχει απομονωθεί και από τα αριστερά και από τα δεξιά.
Ήδη κύκλοι από τα δύο βασικά στρατόπεδα αντιπολίτευσης στο κόμμα σχεδιάζουν την ΝΔ χωρίς τον Σαμαρά.
Ο Σαμαράς μετά τον ανασχηματισμό παρωδία έχει προκαλέσει την οργή πολλών στελεχών της ΝΔ και με βάση πολύ αξιόπιστη πηγή ο χρόνος κυλάει αντίστροφα, πλησιάζει το πολιτικό τέλος του Αντώνη Σαμαρά.
Ο Σαμαράς συνεχίζοντας την λάθος πολιτική προς τα Δεξιά περιχαρακώνεται….
Όσοι σήμερα το επευφημούν αύριο θα τον έχουν λησμονήσει.
Ο Σαμαράς αν θέλει να διασώσει την πολιτική του παρτίδα θα πρέπει να εκδιώξει επικίνδυνους πολιτικούς και συμβούλους, να απαιτήσει αντικατάσταση δικαστών στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής και να επιδιώξει ένα ευρύ πολιτικό άνοιγμα.
Τα περί Νέας Ελλάδος με φθαρμένα πρόσωπα και ιδέες θα αποδειχθεί παταγώδης αποτυχία του ιδίου και της ΝΔ που θα συρρικνωθεί ακόμη περισσότερο….

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης