Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος) – Τυχόν νέα έξοδος στις αγορές δεν σημαίνει πως η Ελλάδα δεν χρειάζεται περαιτέρω προσαρμογή

Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος) – Τυχόν νέα έξοδος στις αγορές δεν σημαίνει πως η Ελλάδα δεν χρειάζεται περαιτέρω προσαρμογή
Δεν πρόκειται να βγούμε σπασμωδικά στις αγορές
Την άποψη ότι τυχόν νέα έξοδος στις αγορές δεν σημαίνει πως η Ελλάδα δεν θα τηρήσει τα συμφωνηθέντα ή πως δεν χρειάζεται περαιτέρω προσαρμογή εξέφρασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.
Σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ, η κα. Βούλτεψη κληθείσα να σχολιάσει δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters, σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα σχεδιάζει να προχωρήσει σε νέα έκδοση ομολόγου εντός του καλοκαιριού, υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι «δεν πρόκειται να βγούμε σπασμωδικά στις αγορές».
«Δεν πρόκειται να βγούμε σπασμωδικά στις αγορές μόνο για να πούμε ότι βγήκαμε ή για να πούμε πως δεν χρειάζεται άλλη προσαρμογή» τόνισε η κα. Βούλτεψη, αναφέροντας πως η πρόσβαση στις αγορές πρέπει να διαχωριστεί από την υλοποίηση των συμφωνηθέντων, και να μη δημιουργείται «η αίσθηση στον κόσμο ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε αυτά που έπρεπε να είχαμε κάνει εδώ και 20 χρόνια».
«Εάν η Ελλάδα δεν τηρούσε τα συμφωνηθέντα και ερχόταν σε σύγκρουση με του εταίρους της τότε δεν θα μπορούσαμε να βγούμε στις αγορές» υπογράμμισε η κυβερνητική εκπρόσωπος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης