Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πυρά Γ. Σγουρού κατά της Ρ. Δούρου - Η πολιτική της απάτη συνοδεύεται και από την πολιτική αθλιότητα

Πυρά Γ. Σγουρού κατά της Ρ. Δούρου - Η πολιτική της απάτη συνοδεύεται και από την πολιτική αθλιότητα
Οι εκλογές τελείωσαν.. Καιρός είναι να περάσουμε από τη θεωρία στην πράξη
Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ του απερχόμενου Περιφερειαρχη Αττικής, Γ. Σγουρού με την νεοεκλεγείσα Περιφερειάρχη Αττικής, Ρ. Δούρου.
«Οι εκλογές τελείωσαν. Καιρός είναι να περάσουμε από τη θεωρία στην πράξη. Τώρα θα φανούν οι διαπλεκόμενοι και πολιτικοί απατεώνες. Όλοι θα αποκτήσουν ονοματεπώνυμο» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Περιφερειάρχης και πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ, κ. Σγουρός.
Ακόμη αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εμείς ολοκληρώσαμε αυτό που μπορούσαμε μέσα στον περιορισμένο χρόνο που λειτούργησε η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ. Καιρός είναι να μας δείξει και η νέα διοίκηση τις ικανότητες διαχείρισης αλλά και να εφαρμόσει επιτέλους τα οράματά της που μέχρι σήμερα εμείς δεν καταφέραμε να αντιληφθούμε» και προσθέτει με νόημα:
«Η κ. Δούρου με πρόσφατη ανακοίνωση, ενώ από τη μία θεωρεί ως «αυτονόητη» πράξη την πρόσφατη απόφαση του ΕΔΣΝΑ, για πάγωμα όλων των διαδικασιών δημοπράτησης των εργοστασίων απορριμμάτων, από την άλλη κρύβεται πίσω από τον Καλλικράτη (που μέχρι χθες κατήγγειλε ως αντιλαϊκό…)  λέγοντας ότι θα αναλάβει τις ευθύνες της και θα μας φανερώσει τις προθέσεις της για τα φλέγοντα και επείγοντα ζητήματα της διαχείρισης των απορριμμάτων, από Νοέμβριο  και μετά (μόλις συσταθούν τα νέα όργανα)…»
Αναφερόμενος στο μείζον θέμα του ΧΥΤΑ τονίζει ότι «λίγες μέρες μετά τις εκλογές και πριν ακόμα αναλάβει τα καθήκοντά της, η κ. Δούρου ανακάλυψε δύο μεγάλες δυσκολίες. Μία δομική και μία συγκυριακή, όπως είπε στις 11 Ιουνίου, μιλώντας προς τα μέλη της παράταξής της»
«Είναι όμως θέμα κοινής λογικής να μας πει η κ. Δούρου την πρόθεση της για το χώρο που θα πάει τα σκουπίδια της Αττικής αφού θα κλείσει, όπως λέει, όλους τους χώρους που λειτουργούν σήμερα.
Και την έχω καλέσει με άρθρο μου στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ αμέσως μετά τις εκλογές να το κάνει.
Όμως αυτή επέλεξε την σιωπή.
Προφανώς γιατί δεν έχει τίποτα να πει» αναφέρει ο κ. Σγουρός και συμπληρώνει:
Είναι όμως πολιτική απάτη να ζητάς από τους πολίτες να σε εμπιστευθούν χωρίς να τους λες για ποιο πράγμα ζητάς τη ψήφο τους και τι έχεις πρόθεση να κάνεις.
Είναι πολιτική απάτη να κατηγορείς τον αντίπαλό σου για διαπλοκή και όταν σου ζητά εξηγήσεις να σφυρίζεις αδιάφορα.
Είναι πολιτική απάτη να κρύβεσαι μετά την εκλογή σου και να βάζεις τα παπαγαλάκια σου να παρουσιάζουν το άσπρο για μαύρο»
«Οπότε η πολιτική απάτη συνοδεύεται και από την πολιτική αθλιότητα» καταλήγει ο κ. Σγουρός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης