Τελευταία Νέα
Πολιτική

Aμετακίνητη η κυβέρνηση για τον αριθμό των απολύσεων στο δημόσιο - Βούλτεψη: «Όποια συμφωνία έχει γίνει, θα φτάσει ως το τέλος»

Aμετακίνητη η κυβέρνηση για τον αριθμό των απολύσεων στο δημόσιο - Βούλτεψη: «Όποια συμφωνία έχει γίνει, θα φτάσει ως το τέλος»
«Τα προαπαιτούμενα δεν είναι υπό διαπραγμάτευση»
«Όποια συμφωνία έχει γίνει θα φτάσει ως το τέλος» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, επιβεβαιώνοντας πως η κυβέρνηση παραμένει αμετακίνητη σε ό,τι αφορά τον  αριθμό των απολύσεων στο δημόσιο.
«Όποια συμφωνία έχει γίνει θα φτάσει ως το τέλος» τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ και απαντώντας σε ερώτημα  για το αν η κυβέρνηση προτίθεται να θέσει στην τρόικα αλλαγές στο πρόγραμμα της διαθεσιμότητας και στον αριθμό των απομακρύνσεων από το Δημόσιο.
Αναφερόμενη στα προαπαιτούμενα για τις επόμενες δύο δόσεις, συνολικού ύψους 2 δισ. ευρώ, η Σ. Βούλτεψη ξεκαθάρισε πως τα προαπαιτούμενα «δεν είναι υπό διαπραγμάτευση» και πως η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για την υλοποίησή τους.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα Ευρωπαίος αξιωματούχος τόνισε πως η υλοποίηση των 12 προαπαιτούμενων είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την εκταμίευση των 2 δισ. ευρώ προς την Αθήνα.
«Όποιος δανείζεται αναλαμβάνει και κάποιες υποχρεώσεις», σημείωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.
Αναφερόμενη στο γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ θέτει ανοιχτά πλέον ζήτημα επανεξέτασης της διαθεσιμότητας, η κυρία Βούλτεψη σχολίασε πως διχογνωμίες και διαφορές σε κυβερνήσεις συνεργασίας είναι φυσικές. «Δεν ενοχοποιούνται οι απόψεις», συμπλήρωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης