Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Κλείδωσε» η συνεργασία Π. Καμμένου (ΑΝΕΛ) - Ν. Νικολόπουλου (Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα)

«Κλείδωσε» η συνεργασία Π. Καμμένου (ΑΝΕΛ) -  Ν. Νικολόπουλου (Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα)
Την επόμενη εβδομάδα η συνάντηση των δύο ανδρών
Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να «κλειδώσει» η συνεργασία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, Νίκο Νικολόπουλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο Νίκος Νικολόπουλος θα μεταβεί στο γραφείο του Πάνου Καμμένου στη Βουλή προκειμένου να ολοκληρωθεί το θέμα της συνεργασίας τους.
Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, βρίσκεται στο Τόκιο, για να συμμετάσχει στις εργασίες της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ που πραγματοποιείται στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας από σήμερα έως τις 20 Ιουνίου 2014.

Όπως ανέφερε το www.bankingnews.gr
«Σαν έτοιμος από καιρό» δηλώνει ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, αναφερόμενος στο άνοιγμα του Πάνου Καμμένου για συνεργασία με τις αντιμνημονιακές δυνάμεις.
Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο τόνισε ότι την προσεχή εβδομάδα θα συγκαλέσει τα όργανα του κόμματός του για να δοθεί το πράσινο φως για τη συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Ελληνες και τόνισε ότι θέλει να χαραχτεί «οπωσδήποτε «ένας οδικός χάρτης», που θα είναι σε όλους μας γνωστός, και αμέσως να ξεκινήσουμε μία μεγάλη πορεία στο λαό, με χρονοδιάγραμμα και στόχους».
Δηλώνει, δε, ικανοποιημένος από το ότι «ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε ότι κανένας μας δεν χάνει την δική του πολιτική, οργανωτική αυτονομία ως πολιτική οντότητα, και ευτυχώς πάλι γιατί κανένας δεν μιλάει για ένα «άλεσμα» ιδεών. Είμαι σίγουρος, λοιπόν, ότι μιλάμε για μία έντιμη συνεργασία υπό την κοινή πεποίθηση ότι μείζων στόχος είναι η ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας. Και κοινή μας απόφαση είναι να βάλουμε ένα τέλος στις μνημονιακές λογικές και πρακτικές».
Ο κ. Νικολόπουλος καταλήγει πως προκειμένου να «απελευθερωθεί η χώρα» -όπως υποστηρίζει ο ίδιος- θα συνεργαστεί «όχι μόνο με τον Π. Καμμένο αλλά ακόμα και με τον Α. Τσίπρα!».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης