Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σ. Βούλτεψη (κυβ. εκπρόσωπος) - Καταδικαστέα επεισόδια με τις καθαρίστρες - Ξένη προς τον πολιτισμό μας η βία

Σ. Βούλτεψη (κυβ. εκπρόσωπος) - Καταδικαστέα επεισόδια με τις καθαρίστρες - Ξένη προς τον πολιτισμό μας η βία
Πολύ μεγάλο λάθος και πολύ μεγάλη δυσφήμηση για την πατρίδα μας
Για καταδικαστέα και μαύρα περιστατικά έκανε λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη με αφορμή τα επεισόδια με τις καθαρίστρες έξω από το υπουργείο Οικονομικών.
Ειδικότερα υποστήριξε η βία είναι ξένη προς τον πολιτισμό μας εξέφρασε, τονίζοντας ότι είναι άρα πολύ μεγάλο λάθος και πολύ μεγάλη δυσφήμηση για την πατρίδα μας 1-2 καταδικαστέα και μαύρα περιστατικά να στέλνουν έξω το μήνυμα ότι η πατρίδα μας είναι μία χώρα όπου υπάρχει καταστολή και βία».
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real η κ. Βούλτεψη ανέφερε ότι γίνεται έρευνα «και θα πάρουμε τα αποτελέσματα... Έχουμε περιστατικά, αλλά σε σχέση με τον όγκο των διαδηλώσεων και της κρίσης δεν μπορούμε να μιλάμε για χώρα βίας».
Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την επικοινωνική και πολιτική ζημιά η κ. Βούλτεψη ανέφερε ότι «τα 2,5 εκατ. Ελλήνων που παίρνουν 4,5 εκατ. συντάξεις, οι οποίες έχουν περικοπεί, δεν έχουν τη δυνατότητα να βγουν στον δρόμο και να προκαλέσουν αυτή την επικοινωνιακή ζημιά...».
Τέλος, η κ. Βούλτεψη υπογράμμισε ότι «από τον Μάιο του 2012, που υπεγράφη το πρώτο μνημόνιο μέχρι σήμερα, έχουν γίνει πάνω από 20 χιλιάδες διαδηλώσεις. Βέβαια αυτά που προβάλλονται είναι τα συγκεκριμένα περιστατικά βίας. Η αλήθεια είναι όμως ότι η Αστυνομία έχει ανταποκριθεί. Σκεφτείτε, σε όλη τη χώρα 20 χιλιάδες διαδηλώσεις, όλη ημέρα να διατίθενται πάνω από 150 χιλιάδες αστυνομικοί...»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης