Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ν. Βούτσης (ΣΥΡΙΖΑ) – Ανούσια μια συνάντηση Σαμαρά-Τσίπρα για το χρέος

Ν. Βούτσης (ΣΥΡΙΖΑ) – Ανούσια μια συνάντηση Σαμαρά-Τσίπρα για το χρέος
Ούτε ο ίδιος ο κ. Σαμαράς θα το ήθελε... Μην νομίζετε, διότι σ΄ αυτά είναι πολύ killer, ανέφερε χαρακτηριστικά
Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνάντησης Σαμαρά - Τσίπρα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, τονιζοντας ότι θα ήταν ανούσια.
Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «όσο δεν βγαίνουν οι Σαμαράς - Βενιζέλος από το τριπάκι ότι το χρέος είναι βιώσιμο και θα βρούμε έναν τρόπο να χρεώσουμε τις επόμενες γενιές μέχρι το τέλος του 21ου αιώνα για να λυθεί το ζήτημα, είναι ανόητο και αδιανόητο να υπάρξει μια επικοινωνιακού τύπου συνάντηση».
Πρόσθεσε δε, ότι «ούτε ο ίδιος ο κ. Σαμαράς θα το ήθελε... Μην νομίζετε, διότι σε αυτά είναι πολύ killer».
Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ, ο κ. Βούτσης κληθείς να σχολιάσει την τα περί «σημιτικού κύκλου» σε ό,τι αφορα την επιλογή του κ. Χαρδούβελη στο υπουργείο Οικονομικών, επισήμανε ότι «δεν συμμερίζομαι αυτή την άποψη, διότι μέσα στη Βουλή έχουμε δει πρασινο-πράσινους, σε εισαγωγικά, υπουργούς και υφυπουργούς να έχουν πολύ πιο νεοφιλελεύθερες απόψεις και να στηρίζουν τέτοιες πολιτικές με πολλά επιχειρήματα».
Επισήμαεν δε, ότι «είτε έτσι, είτε αλλιώς, έχει υπάρξει δομική μετάλλαξη και στο μπλοκ των συγκυβερνώντων κομμάτων, από πλευράς ιδεολογίας και προγράμματος ή πολιτικής και ως προς αυτό δεν έχει νόημα και (η δήλωση) του κ. Βενιζέλου (για) το προοδευτικό πρόσημο...».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης