Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λυκούδης (ΔΗΜΑΡ) – Η αρχηγία του κόμματος οφείλει να κάνει την αυτοκριτική της – Να γίνει αποτίμηση της συντριβής

tags :
Λυκούδης (ΔΗΜΑΡ) – Η αρχηγία του κόμματος οφείλει να κάνει την αυτοκριτική της – Να γίνει αποτίμηση της συντριβής
Απέκλεισε αποχώρηση από τη ΔΗΜΑΡ τουλάχιστον έως τον Σεπτέμβριο
Την άποψη πως η αρχηγία της Δημοκρατικής Αριστεράς οφείλει να κάνει την αυτοκριτική της για το εκλογικό αποτέλεσμα εξέφρασε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Σπ.Λυκούδης.
«Το μεγαλύτερο θέμα του κόμματος είναι ότι μετά την εκλογική ήττα, θα πρέπει να συνομιλήσει με την κεντροαριστερά, κάτι που δεν έκανε πριν τις εκλογές κι αυτό είναι πρόοδος. Οφείλει ωστόσο να κάνει και αυτοκριτική η αρχηγία του κόμματος» τόνισε σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Λυκούδης, υπογραμμίζοντας ότι «πρέπει να γίνει αποτίμηση της συντριβής».
Αναφερόμενος στο διχασμό στο εσωτερικό του κόμματος, ο κ. Λυκούδης παραδέχτηκε ότι υπάρχει μία αντίληψη, που θέλει στελέχη να βλέπουν σαν λύση μία συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, λόγω της πρωτιάς του.
«Στην ουσία να «προσκολλούνται» πάνω του», είπε ο κ.Λυκούδης, αναφέροντας πως «πρέπει να υπάρξει ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς, για να πάει μπροστά, για να αποκτήσει βάρος».
Ο κ. Λυκούδης απέκλεισε αποχώρηση από την ΔΗΜΑΡ λέγοντας «μέχρι τον Σεπτέμβριο θα παραμείνω στο κόμμα μου, για να δω τι θα γίνει».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης