Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ) – Έτοιμοι για διάλογο με την κυβέρνηση για την επιλογή προσώπων σε θέσεις-κλειδιά όπως του Επιτρόπου

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ) – Έτοιμοι για διάλογο με την κυβέρνηση για την επιλογή προσώπων σε θέσεις-κλειδιά όπως του Επιτρόπου
Η παρούσα Βουλή δεν δικαιούται πολιτικά και ηθικά να βγάλει Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να προσέλθει και να συμμετάσχει σε διάλογο με την κυβέρνηση προκειμένου να επιλεχθούν τα πρόσωπα εκείνα που θα αναλάβουν θέσεις – «κλειδιά», όπως για παράδειγμα του Έλληνα επιτρόπου εξέφρασε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π.Σκουρλέτης.
Σε δηλώσεις του στο Mega, ο κ.Σκουρλέτης υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι «μπορεί να διαφωνήσουμε» ενώ δήλωσε ότι δεν μπορεί να γνωρίζει «εάν θα υπάρξει μια κοινή συνισταμένη».
«Ένας λόγος που επιβάλλει να μας ρωτήσουν είναι ότι ηττήθηκαν» τόνισε ο κ.Σκουρλέτης, ο οποίος κατήγγειλε πως η κυβέρνηση μεθόδευσε παρασκηνιακά τη δημιουργία μιας νόθας πλειοψηφίας που θα δώσει τη δυνατότητα εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.
«Η παρούσα Βουλή δεν δικαιούται πολιτικά και ηθικά να βγάλει Πρόεδρο της Δημοκρατίας» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης