Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τατσόπουλος (ανεξάρτητος βουλευτής) – Κοτζαμπάσηδες Βενιζέλος, Κουβέλης – Σε αυτούς κολλάει η ενότητα της Κεντροαριστεράς

Τατσόπουλος (ανεξάρτητος βουλευτής) – Κοτζαμπάσηδες Βενιζέλος, Κουβέλης – Σε αυτούς κολλάει η ενότητα της Κεντροαριστεράς
Τραγικό λάθος ότι ο Άρειος Πάγος επέτρεψε στην Χρυσή Αυγή να κατέβει στις εκλογές
Την άποψη ότι η ενότητα της Κεντροαριστεράς κολλάει «στους κοτζαμπάσηδες, στο Βενιζέλο και στον Κουβέλη» εξέφρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.
Σε δηλώσεις του στο Βήμα Fm, ο κ.Τατσόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι«είναι προβληματικό πώς τα μαγαζιά θα συνεχίζουν να έχουν τους ίδιους μαγαζάτορες και θα αποφασίσουν να ενωθούν, χωρίς να νιώσει κανείς ότι είναι ριγμένος».
Αναφορικά με τη διαδικασία για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς ο κ.Τατσόπουλος είπε ότι αυτή άρχισε με την ομιλία του Σπ.Λυκούδςης, αν και εκτίμησε ότι η πορεία θα είναι δύσκολη και επώδυνη.
Σχετικά με τα όσα καταγράφηκαν χθες στη Βουλή με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ο κ. Τατσόπουλος σχολίασε πως «έχουν αποθρασυνθεί από το εκλογικό αποτέλεσμα, θεωρούν πως τους έχει νομιμοποιήσει και τους έχει δικαιώσει».
«Ήταν τραγικό λάθος ότι ο Άρειος Πάγος τους επέτρεψε να κατέβουν στις εκλογές. Έπαιξαν πολύ το χαρτί της θυματοποίησης, κυρίως μετά τις δολοφονίες στο Ν. Ηράκλειο, των δικών τους και το δρέψανε στην κάλπη» τόνισε ο κ.Τατσόπουλος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης