Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πάγκαλος (πρ.υπουργός ΠΑΣΟΚ) – Πιθανή μια μελλοντική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – Διευρύνονται οι φωνές για «άνοιγμα» προς το ΣΥΡΙΖΑ

Πάγκαλος (πρ.υπουργός ΠΑΣΟΚ) – Πιθανή μια μελλοντική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – Διευρύνονται οι φωνές για «άνοιγμα» προς το ΣΥΡΙΖΑ
Πρέπει να υπάρξει συνάντηση Σαμαρά – Τσίπρα ενόψει της διαπραγμάτευσης για το χρέος
Την εκτίμηση πως είναι πιθανή μια μελλοντική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θ.Πάγκαλος.
«Εγώ βλέπω τα πάντα ανέφερε. Αλλά δεν μπορούμε να είμαστε για το ΣΥΡΙΖΑ άλλοτε υπόδικοι, άλλοτε στα γουναράδικα και άλλοτε να μας επιτίθενται οι τραμπούκοι του» υποστήριξε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Πάγκαλος.
Ερωτηθείς για το εκλογικό αποτέλεσμα ο κ.Πάγκαλος υποστήριξε ότι νικητής αναδείχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Δεν το αρνούμαι. Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ μας λέει ότι κέρδισα και ελάτε τώρα να διαλύσουμε την χώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Πάγκαλος.
Σημειώνεται ότι με την τοποθέτηση αυτή ο Πάγκαλος εντάσσει το όνομα στον «κατάλογο» των πράσινων στελεχών που το τελευταίο διάστημα τάσσονται ολοένα και περισσότερο στην κατεύθυνση της συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με το ΣΥΡΙΖΑ, απορρίπτοντας την προεδρική επιλογή Βενιζέλου για ανασύσταση της Κεντροαριστεράς μέσω του σχήματος της Ελιάς.
Επιπλέον, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι θα πρέπει να υπάρξει μια συνάντηση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα ενόψει μάλιστα και των διαπραγματεύσεων για το δημόσιο χρέος.
«Πρέπει να υπάρξει συνάντηση Σαμαρά – Τσίπρα, αλλά όχι να συζητιούνται γελοία θέματα, όπως το να μας χαριστεί το μισό χρέος» τόνισε ο κ.Πάγκαλος.
Σημειώνεται πως χθες ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Παπαδημούλης είχε αναφέρει πως εάν ο κ.Σαμαράς εγκαταλείψει την αντιδημοκρατική συμπεριφορά του και απευθύνει πρόσκληση στον κ.Τσίπρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα την αποδεχθεί.
Ο κ.Παπαδημούλης κατηγόρησε χθες τον κ.Σαμαρά ότι πέρα από το γεγονός ότι δεν εμφανίζεται στη Βουλή για να απαντήσει στις επίκαιρες ερωτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του, δεν έχει καλέσει ποτέ τον κ.Τσίπρα να τον ενημερώσει για το τι είπε ή τι σχεδιάζει να πει στις Συνόδους Κορυφής της ΕΕ για το ελληνικό ζήτημα καθώς και ότι δεν έχει ζητήσει ποτέ τη γνώμη του.




www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης