Τελευταία Νέα
Πολιτική

Tεταμένο το κλίμα στους ΑΝ.ΕΛ. - Οργισμένη αντίδραση Καμμένου και καταγγελίες για αποστασία και… τάξιμο «καρεκλών εξουσίας»

Tεταμένο το κλίμα στους ΑΝ.ΕΛ. - Οργισμένη αντίδραση Καμμένου και καταγγελίες για αποστασία και… τάξιμο «καρεκλών εξουσίας»
Βαρύ το κλίμα μετά την αποχώρηση του Βασίλη Καπερνάρου από την Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛ.
Τεταμένο παραμένει το κλίμα στις τάξεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μετά την θυελλώδη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος και της ανεξαρτητοποίησης του Βασίλη Καπερνάρου.
Ο επικεφαλής των ΑΝ.ΕΛ., Π. Καμμένος, με μία οργισμένη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε λόγο για αποστασίες, τάξιμο καρεκλών εξουσίας και λάσπη.
Τονίζοντας πως οι ΑΝ.ΕΛ. δεν θα «γονατίσουν», ο Π. Καμμένος υπογράμμισε πως το κόμμα δεν «παραδίδει την Ελλάδα, δε φοβάται δανειστές και εξουσιαστές, θα σας τσακίσουμε».

Η ανάρτηση του Πάνου Καμμένου στο Facebook:
Όσο και να μας χτυπάτε με αποστασίες
Όσο και να απειλείτε με το ΣΔΟΕ ανθρώπους μας
Ότι και να τάζετε σε χρήμα η καρέκλες εξουσίας
Όσους αποκλεισμούς οικονομικούς η ΜΜΕ να κάνετε
Όση λάσπη και να ρίχνετε
Όσα κόμματα και να δημιουργείτε
ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ
ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ
ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ
ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ
ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ

Τι μετέδιδε χθες, Πέμπτη, το bankingnews.gr
Λαβωμένοι εξήλθαν από τη σημερινή συνεδρίαση της Κ.Ο. οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, καθώς το δυσμενές εκλογικό αποτέλεσμα επέφερε την ανεξαρτητοποίηση του Βασίλη Καπερνάρου αλλά και την εν μέρει αμφισβήτηση του Πάνου Καμμένου.
Στον απόηχο της εκλογικής καθίζησης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, συγκλήθηκε σήμερα η Κ.Ο. του κόμματος, προκειμένου να αποτιμηθεί το αποτέλεσμα αλλά και να εξευρεθούν λύσεις στα εσωκομματικά προβλήματα.
«Όποιος με αμφισβητεί να μου το πει τώρα» φέρεται να αντέτεινε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος κατέστη στόχος αρκετών βουλευτών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τις τοποθετήσεις τους, οι βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. υποστήριξαν πως «δεν θέτουμε θέμα ηγεσίας, αλλά πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας».
Όσον αφορά την περίπτωση του Βασίλη Καπερνάρου, η ανεξαρτητοποίησή του αποδίδεται στην απουσία στήριξης κατά την απόπειρα διεκδίκησης του Δήμου Αθηναίων. «Δεν έκανε ούτε μια κοινή εμφάνιση μαζί μου» φέρεται να καταλόγισε στον Π. Καμμένο, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.
Επιθυμώ δια της παρούσης, να σας γνωστοποιήσω εγγράφως την ανεξαρτητοποίησή μου από την Κ.Ο. του κινήματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες», αναφέρει η επιστολή του ανεξάρτητου πλέον, βουλευτή προς τον Πρόεδρο της Βουλής.
«Τους λόγους, ειδικούς και γενικούς,  που με οδήγησαν σε αυτή την κίνηση, τους ανέλυσα και τους αιτιολόγησα κατά την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας . Ξεκαθαρίζω ότι οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησής μου δεν εμπεριέχουν, ούτε σαν σκέψη, την συνεργασία μου με άλλο κόμμα. Παιχνίδια κάτω από το τραπέζι δεν έπαιξα ποτέ στη ζωή μου και δεν θα το κάνω τώρα, άλλωστε δεν είναι του χαρακτήρα μου» επισήμανε ο Β. Καπερνάρος, σε δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης