Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο απογαλακτισμός της ΝΔ από την Δεξιά και τα επικίνδυνα σχέδια της «Νέας Ελλάδας».....διαλύουν την Κεντροδεξιά

Ο απογαλακτισμός της ΝΔ από την Δεξιά και τα επικίνδυνα σχέδια της «Νέας Ελλάδας».....διαλύουν την Κεντροδεξιά
Δυστυχώς η ΝΔ δεν πήρε το μήνυμα και συνεχίζει την μια γκάφα μετά την άλλη
Μια ευρύτερη συζήτηση έχει ανοίξει ή θα ανοίξει σύντομα στα δύο βασικά πολιτικά στρατόπεδα της Ελλάδος της Κεντροδεξιά με την κεντροαριστερά.
Στην κεντροαριστερά οι εξελίξεις είναι ταχύτερες καθώς η παραίτηση Κουβέλη από την ΔΗΜΑΡ αλλάζει τα δεδομένα.
Το ΠΑΣΟΚ ηττήθηκε στις ευρωεκλογές από 12,4% το 2012 στις βουλευτικές εκλογές στο 8% στις ευρωεκλογές του 2014 ενώ μόνο το Ποτάμι κατέγραψε αξιόλογο ποσοστό το οποίο προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ αλιεύει ψήφους από το παλαιό ΠΑΣΟΚ.
Και ενώ στην κεντροαριστερή πολυκατοικία οι εξελίξεις έχουν ξεκινήσει, οι ζυμώσεις στην κεντροδεξιά πολυκατοικία ακόμη δεν έχουν αποτέλεσμα.
Είναι νωπό ακόμη το εκλογικό αποτέλεσμα ενώ ενδιαφέρουν έχουν οι εξελίξεις στους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Ωστόσο εσχάτως παρατηρούνται φαινόμενα που προβληματίζουν.
Φαίνεται ότι υπάρχουν εισηγήσεις η ΝΔ να απογαλακτιστεί από την Δεξιά να μετατραπεί σε ένα κεντρώο κόμμα δηλαδή να αποκοπεί από τις ρίζες της.
Οι ρίζες της ΝΔ δεν είναι το κέντρο είναι η Δεξιά.
Δυστυχώς με επιπόλαιες αναφορές τύπου Πιπιλή που ανέφερε ότι οι λαικοδεξιοί είναι συνυφασμένοι με τα ρουσφέτια και με την Χρυσή Αυγή αποδεικνύει ότι η ΝΔ έχει πλήρως εκφυλιστεί.
Με μαθηματική ακρίβεια η ΝΔ οδηγείται σε ιδεολογική εκλογική και πολιτική συρρίκνωση θα είναι το κόμμα του 15% θα είναι η νέα πολιτική άνοιξη.
Η ΝΔ δεν έλαβε το μήνυμα, από αυτές τις αναφορές αποδεικνύεται ότι δεν έλαβε το μήνυμα.
Αν η ΝΔ στραφεί στο κέντρο και απομακρυνθεί από την Δεξιά θα έχει υποπέσει στο ιστορικό λάθος της εκλογικής συρρίκνωσης.
Οι Δεξιοί γύρισαν την πλάτη τους στην ΝΔ όχι γιατί δεν ικανοποιούνται ρουσφέτια όπως βλακωδώς ανέφερε η Πιπιλή ή ο κάθε βουλευτής αλλά γιατί ο Δεξιός αισθάνθηκε ότι προδόθηκε άπαξ και η ΝΔ επέλεξε την συνεργασία με το μιαρό ΠΑΣΟΚ και δεν προώθησε το μεγάλο σχέδιο της Κεντροδεξιάς.
Οι Δεξιοί επέλεξαν συνειδητά να στραφούν στην Χρυσή Αυγή γιατί θεωρούν ότι η ΝΔ δεν τους εκφράζει και σε αυτή τον ιδεολογικό εκφυλισμό τεράστια ευθύνη φέρει η ΝΔ, ο Σαμαράς και οι σύμβουλοι που οδήγησαν την ΝΔ στην συρρίκνωση.
H Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει τους δεξιούς που αποχωρούν από την ΝΔ…αυτή είναι η αλήθεια.
Η ΝΔ αν επιλέξει τον δρόμο του κέντρου θα συρρικνωθεί με μαθηματική ακρίβεια.
Δεν είναι τυχαίο ότι οι πειραματισμοί Σαμαρά να δημιουργήσει την Νέα Ελλάδα αντικαθιστώντας την ΝΔ ώστε να δώσει καταφύγιο στο ΠΑΣΟΚ και στον Βενιζέλο εγκαταλείφθηκε καθώς αντέδρασαν όλοι οι Καραμανλικοί….και ορθά.
Η ΝΔ έδωσε συγχωροχάρτι στο ΠΑΣΟΚ και αυτό αποτελεί πολιτική εξαπάτηση των δεξιών ψηφοφόρων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης