Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ψαριανός (ΔΗΜΑΡ) – Αν ήμουν στη θέση του Φ.Κουβέλη, θα είχα υποβάλει την παραίτησή μου

tags :
Ψαριανός (ΔΗΜΑΡ) – Αν ήμουν στη θέση του Φ.Κουβέλη, θα είχα υποβάλει την παραίτησή μου
Ο κ.Κουβέλης αντιμετωπίζει τη ΔΗΜΑΡ ως κόμμα απολύτως προσωποπαγές τόνισε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ
Εκρηκτική είναι η κατάσταση στη Δημοκρατική Αριστερά ύστερα από το ταπεινωτικό 1,2% που έλαβε το κόμμα στις Ευρωεκλογές.
Ύστερα από το άρθρο του Αν.Παπαδόπουλου, ο οποίος θέτει ανοικτά θέμα ηγεσίας και ανάγκη για αλλαγή της πολιτικής στρατηγικής του κόμματος αλλά και τις δηλώσεις του Β.Οικονόμου, ο οποίος ζήτησε από τον Φ.Κουβέλη να αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να διευκολύνει τις εξελίξεις, και ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γρ.Ψαριανός εξαπέλυσε τα πυρά του κατά του κ.Κουβέλη.
«Αν ήμουν στη θέση του κ. Κουβέλη, θα είχα υποβάλει την παραίτησή μου στην Κεντρική Επιτροπή. Δεν του λέω να παραιτηθεί», τόνισε σε δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ FM ο κ.Ψαριανός, ο οποίος κατηγόρησε τον Φώτη Κουβέλη πως αντιμετωπίζει τη ΔΗΜΑΡ ως κόμμα «απολύτως προσωποπαγές».
«Δεν έχω κανένα προσωπικό ζήτημα μαζί του» τόνισε ο κ.Ψαριανός, αναφέροντας πως έχει «σοβαρό πολιτικό ζήτημα».
Άφησε μάλιστα αιχμές για «καθημερινούς συζητητές» του κ. Κουβέλη, για «εσωτερικές διαπραγματεύσεις», για «μηχανισμούς» εντός της ΔΗΜΑΡ, για βουλευτές «που κάνουν τσίου τσίου τώρα στο ΣΥΡΙΖΑ» διαδικασίες στις οποίες όπως είπε δε συμμετέχει, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή.
«Δε θέλω να συμμετέχω σε καμιά διαδικασία στα όργανα. Τα όργανα αποφασίζουν για παραιτήσεις άλλων;» τόνισε ο κ.Ψαριανός, ο οποίος ξεκαθάρισε πως σε κάθε περίπτωση τον ενδιαφέρει και θα συμμετάσχει σε κάθε διαδικασία για τη συγκρότηση του χώρου της κεντροαριστεράς.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης