Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δυσμενής η επόμενη ημέρα στους Ανεξάρτητους Έλληνες - Άνοιγμα Καμμένου ακόμη και προς τη Χρυσή Αυγή - Φόβοι για εκλογική εξαφάνιση

Δυσμενής η επόμενη ημέρα στους Ανεξάρτητους Έλληνες - Άνοιγμα Καμμένου ακόμη και προς τη Χρυσή Αυγή - Φόβοι για εκλογική εξαφάνιση
Την Τετάρτη η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας
Ημέρα περισυλλογισμού και έντονου προβληματισμού είναι η σημερινή για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, οι οποίοι διανύουν την κρισιμότερη περίοδο από την ίδρυση του κόμματος το 2012.
Με το εκλογικό αποτέλεσμα να συνιστά καταλύτης αρνητικών εξελίξεων - καθώς οι ΑΝ.ΕΛ. συγκέντρωσαν μόλις 3,45% - οι ιθύνοντες αναζητούν τα αίτια της εκλογικής καθίζησης, η οποία ενδέχεται να δρομολογήσει εξελίξεις ακόμη και τύπου ΔΗΜΑΡ, δηλαδή εκλογικής «εξαφάνισης» και ευθείας αμφισβήτησης της ηγεσίας.
Ο Πάνος Καμμένος απέδωσε το δυσμενές αποτέλεσμα στον πόλεμο των ΜΜΕ, ενώ έτερα κορυφαία στελέχη έκαναν λόγο για ευθύνες της ηγεσίας.
Την Τετάρτη αναμένεται να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα, προκειμένου να αποτιμηθεί το εκλογικό αποτέλεσμα. Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Π. Καμμένος κατέστησε αναγκαία την διεξαγωγή ενός συνεδρίου, στο οποίο θα επικυρωθεί το «άνοιγμα» των ΑΝ.ΕΛ. προς το σύνολο των πατριωτικών, αντιμνημονιακών δυνάμεων.
«Tο κόμμα έχασε ψήφους οι οποίες μετακινήθηκαν προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή, αλλά και στα μικρά κόμματα, όπως το ΕΠΑΜ, η Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό. Στο συνέδριο θα καλέσουμε όλα αυτά τα κόμματα, να συνεργαστούν με τους Ανεξάρτητους Έλληνες» τόνισε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προσανατολίζονται σε αθρόες εσωτερικές αλλαγές, προκειμένου να αλλάξει άρδην και τάχιστα το δυσμενές κλίμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης