Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) – Ο λαός κατέβασε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ από το 85% στο 42% - Μπορεί και να τους κατεβάσει κάτω από το 30%

Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) – Ο λαός κατέβασε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ από το 85% στο 42% - Μπορεί και να τους κατεβάσει κάτω από το 30%
Την Κυριακή οι Έλληνες έχουν τη μοναδική δυνατότητα να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα εθνικής αξιοπρέπειας
Την άποψη ότι την Κυριακή οι Έλληνες πολίτες έχουν τη μοναδική δυνατότητα να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα εθνικής αξιοπρέπειας ότι δεν θέλουν να είναι ο παρίας της Ευρώπης και ο «καρπαζοεισπράκτορας» της Merkel, και ένα κοινωνικό μήνυμα ότι δεν θέλουν να ζουν σε μια χώρα με τέτοια ανεργία, με τέτοια υπερχρέωση, με τέτοια μετανάστευση, με τόσο λουκέτα, με τόσο άγριες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις εξέφρασε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Παπαδημούλης.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Alpha, ο κ.Παπαδημούλης υποστήριξε ότι «όσο πιο μεγάλη δύναμη έχει κανείς, τόσο περισσότερα μπορεί να πετύχει».
«Αυτό που χρειάζεται τώρα, είναι να μπει ένα αποφασιστικό φρένο στον κατήφορο και το «πειραματόζωο»-Ελλάδα, το βράδυ της Κυριακής, να δείξει ότι αντιδρά. Κι αυτή η αντίδραση να ακουστεί σε όλη την Ευρώπη. Δεν θα βγάλουμε όλα τα προβλήματα από πάνω μας μονομιάς, τουλάχιστον όμως θα χαλαρώσει λίγο η θηλιά που μας πνίγει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Παπαδημούλης.
«Το μήνυμα μας στους πολίτες είναι απλό: Κατεβάσατε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ από το 85% στο 42%. Μπορείτε την Κυριακή να τους κατεβάσετε και κάτω από το 30%, ακόμη και κάτω από το 25%. Μπορείτε με την ψήφο σας, να δώσετε στον ΣΥΡΙΖΑ πάνω από το άθροισμα ΝΔ και «Ελιάς». Κάτι τέτοιο, δεν θα είναι μια απλή νίκη, θα είναι σεισμός. Τότε, όλες οι δεσμεύσεις τους απέναντι στην Τρόικα για νέες απολύσεις, νέες περικοπές συντάξεων, για ενοικιαζόμενους εργαζόμενους, νέα φορολογικά μέτρα κ.ο.κ, θα μπουν στον πάγο» τόνισε ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος πρόσθεσε: «Τότε, όσο κολλημένοι κι αν είναι στην καρέκλα Βενιζέλος και Σαμαράς, όσο κι αν «βολεύουν» Μέρκελ, Σόιμπλε, Γιούνκερ και λοιπούς, δεν θα είναι εύκολο για κανέναν να κάνει ότι δεν κατάλαβε».
«Αρκεί όλοι οι πολίτες να σηκωθούν από τον καναπέ, να πάνε να ψηφίσουν και η κυβέρνηση να απελευθερώσει τα διόδια. Ας μην «τα ‘κονομήσουν» αυτή την Κυριακή οι μεγαλο-εργολάβοι που εισπράττουν τα πανάκριβα διόδια…» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Παπαδημούλης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης