Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ) – Ο Γ.Παπανδρέου με διαβεβαίωσε ότι θα εκφράσει τη στήριξη του στην παράταξη

Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ) – Ο Γ.Παπανδρέου με διαβεβαίωσε ότι θα εκφράσει τη στήριξη του στην παράταξη
Είναι εν ενεργεία βουλευτής και κρίσιμος για ότι κάνει το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή
Πεπεισμένος ότι ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ.Παπανδρέου θα εκφράσει τη στήριξη του στην παράταξη εμφανίστηκε σε σημερινές του δηλώσεις στο Mega ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.
«Είναι δυνατόν ο πρώην πρόεδρος της παράταξης να μην στηρίζει» αναρωτήθηκε ο κ.Βενιζέλος ερωτηθείς για τη στήριξη που προσφέρει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στο εγχείρημα της Ελιάς.
«Ο κ. Παπανδρέου είναι πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αλλά είναι και εν ενεργεία βουλευτής μας. Είναι κρίσιμος για ότι κάνουμε στη βουλή. Επικοινώνησε μαζί μου, μου έστειλε ένα πολύ ευγενικό και φιλικό email προχθές με αφορμή την εκδήλωση που είχαμε στο μουσείο Μπενάκη, και μου είπε ότι «θα βρω τον τρόπο να πω με πολύ καθαρό τρόπο την στήριξή μου στην παράταξη» τόνισε ο κ.Βενιζέλος.
Στην επισήμανση για τον τρόπο (μέσω mail) με τον οποίο επέλεξε ο πρώην πρωθυπουργός για να δηλώσει τη στήριξή του ο κ.Βενιζέλος υποστήριξε χαρακτριστικά: «Ο καθένας όπως μπορεί. Εμάς μας ενδιαφέρει η συστράτευση».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης