Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κορκίδης (υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ) – Η κυβέρνηση δεν είναι τέλεια – Είναι η μόνη που εμπνέει εμπιστοσύνη

Κορκίδης (υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ) – Η κυβέρνηση δεν είναι τέλεια – Είναι η μόνη που εμπνέει εμπιστοσύνη
Διευκρινίζει ότι σε περίπτωση εκλογής του θα παραμείνει εκπρόσωπος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων
Την άποψη ότι η κυβέρνηση δεν είναι τέλεια εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ και του ΕΒΕΠ, Β.Κορκίδης, αναφέροντας τους λόγους που τον οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές με το κόμμα της ΝΔ.
«Σίγουρα δεν είναι τέλεια η κυβέρνηση. Σίγουρα έχει κάνει λάθη. Πολλά λάθη. Όμως αυτή η κυβέρνηση που σήμερα έχουμε, είναι η μόνη που αυτή τη στιγμή εμπνέει μια εμπιστοσύνη» αναφέρει ο κ.Κορκίδης, ο οποίος υπογραμμίζει πως σημαντικό ρόλο στην τελική του απόφαση έπαιξε και το γεγονός της καθιέρωσης του σταυρού προτίμησης
Όπως λέει, οι δυο βασικοί λόγοι που τον οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα ήταν «πρώτον, ότι στα δύσκολα ο κλάδος μας πρέπει να είναι ενωμένος και να έχει ισχυρή εκπροσώπηση στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Και δεύτερον, ότι οι ευρωπαϊκοί θεσμοί διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση πολιτικών που επηρεάζουν άμεσα τη ζωή μας».
Επικαλούμενος τους πολιτικούς και ιδεολογικούς του δεσμούς με τη Νέα Δημοκρατία ως βασικό λόγο επιλογής του κόμματος με το οποίο κατεβαίνει στις εκλογές, ο κ. Κορκίδης εξέφρασε παράλληλα την ανησυχία του «και μόνο με τη σκέψη του τι μπορεί να συμβεί στο χώρο της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, αλλά και συνολικά στην ελληνική οικονομία, με οποιαδήποτε άλλη εναλλακτική από όσες υπάρχουν αυτή τη στιγμή».
Ο κ. Κορκίδης διευκρίνισε ότι σε περίπτωση εκλογής του πρώτα θα είναι εκπρόσωπος των Ελλήνων μικρομεσαίων ξεκαθαρίζοντας ότι «ποτέ δεν λειτούργησα ως εκπρόσωπος του κόμματος από το οποίο προέρχομαι στους εμπόρους, αλλά το αντίθετο: ήμουν και είμαι εκπρόσωπος του εμπορικού κόσμου σε κάθε δίκαιη διεκδίκησή μας, όποιον κι αν είχαμε απέναντί μας».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης