Τελευταία Νέα
Πολιτική

Frankfurter Allgemeine Zeitung - Ο Σαμαράς μαστιγώνει τον φασισμό - Η μάχη κατά της χρεοκοπίας συνεχίζεται…

Frankfurter Allgemeine Zeitung - Ο Σαμαράς μαστιγώνει τον φασισμό - Η μάχη κατά της χρεοκοπίας συνεχίζεται…
«Σ΄ αυτή τη γη δεν πιάνει ο φασισμός»
«Ο Σαμαράς μαστιγώνει τον φασισμό» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της γερμανικής εφημερίδας «Frankfurter Allgemeine Zeitung», το οποίο αναφέρεται στη χθεσινή ομιλία του Πρωθυπουργού από την Κρήτη.
«Ο πρωθυπουργός Σαμαράς επιχείρησε, με αφορμή την επέτειο, σε μια παθιασμένη ομιλία του, να στρέψει τα πατριωτικά αισθήματα των συμπατριωτών του στο παρόν- δεδομένου ότι την ερχόμενη Κυριακή πραγματοποιούνται όχι μόνον ευρωεκλογές αλλά και ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών. Το θέμα λοιπόν αφορά το ποιος θα εκπροσωπήσει μελλοντικά τους Έλληνες στο Στρασβούργο καθώς και το ποιος θα έχει το λόγο στους δήμους της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας»
επισημαίνει χαρακτηριστικά, ο Γερμανός δημοσιογράφος.
 «Από το Μάλεμε ο κ. Σαμαράς επιχείρησε να υπενθυμίσει στους συμπατριώτες του ότι οι γονείς και οι παππούδες τους πολέμησαν κάποτε την ιδεολογία που τώρα εγκωμιάζει η Χρυσή Αυγή» υπογραμμίζει εν συνεχεία, επικαλούμενος τη φράση του Αντ. Σαμαρά «σ΄ αυτή τη γη δεν πιάνει ο φασισμός».
«η μάχη της Κρήτης κερδήθηκε στο τέλος, όμως η μάχη κατά της χρεοκοπίας της Ελλάδας συνεχίζεται» καταλήγει με νόημα, το γερμανικό δημοσίευμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης