Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση Αδ. Γεωργιάδη στον ΣΥΡΙΖΑ - Παρακαλάει τους ψηφοφόρους της Χ.Α. - Εξάντλησε κάθε περιθώριο πολιτικού οπορτουνισμού

Επίθεση Αδ. Γεωργιάδη στον ΣΥΡΙΖΑ - Παρακαλάει τους ψηφοφόρους της Χ.Α. - Εξάντλησε κάθε περιθώριο πολιτικού οπορτουνισμού
«Σε λίγο πρέπει να ζητήσουν από τον κ. Μπαλτάκο να γίνει εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε δεικτικά ο υπουργός Υγείας
Επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά της υποψήφιας για την Περιφέρεια Αττικής, Ρ. Δούρου, εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, χρησιμοποιώντας πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς.
Ο κ. Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνέντευξης Τύπου και με αφορμή τον β΄γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, και τις ευρωεκλογές, κάλεσε την υποψήφια περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου, «να αποκαλύψει πού βρήκε τα χρήματα για μία τόσο μεγάλη προεκλογική καμπάνια, την ίδια ώρα που κατηγορεί τον ανθυποψήφιό της, Γιάννη Σγουρό, για διαπλοκή».
Όπως είπε, «η προεκλογική εκστρατεία της Δούρου πρέπει να έχει κοστίσει 300 φορές παραπάνω από του Σγουρού, ο οποίος δεν πρέπει να έχει βγάλει ούτε ένα φυλλάδιο».
Αναφερόμενος στο ζήτημα της Χρυσής Αυγής, είπε ότι στην Αθήνα ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να προσελκύσει ψηφοφόρους της, «εξαντλώντας κάθε περιθώριο πολιτικού οπορτουνισμού» και υποστήριξε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει προσπάθεια, σχεδόν παρακαλετά, για την υποστήριξη των ψήφων της Χρυσής Αυγής.
Μάλιστα, αναφερόμενος στην περίπτωση Μπαλτάκου, διερωτήθηκε: «Τι μεσολάβησε σε έναν μήνα, όταν ο Τσίπρας ζητούσε την κεφαλή του Μπαλτάκου; Σε λίγο, νομίζω, πρέπει να ζητήσουν από τον κ. Μπαλτάκο να γίνει εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ».
Πρόσθεσε πως «ο πολίτης που επιλέγει να ψηφίσει Χρυσή Αυγή δεν είναι αθώος, γνωρίζει πολύ καλά ποιους ψήφισε και δεν έχω καμία διάθεση να του δώσω άφεση και να πω μπράβο, καλά έκανες, δεν πειράζει, το ξεχάσαμε».
Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές, είπε πως προκύπτει ένα αμφίρροπο αποτέλεσμα, ενώ ερωτηθείς ποιο αποτέλεσμα θα συνιστούσε πρόβλημα για την κυβέρνηση, απάντησε πως «δεν πέφτει μία κυβέρνηση με ένα γκρίζο αποτέλεσμα» και συμπλήρωσε πως «δεν υπάρχει κυβερνητική σταθερότητα, όταν υπάρχει ένα αποτέλεσμα τόσο ξεκάθαρο -ένα προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ κατά πέντε μονάδες, με επιτυχία και Δούρου και Σακελλαρίδη- το οποίο δεν το βλέπω να έρχεται».
Ο υπουργός Υγείας συμπλήρωσε ότι η υποψηφιότητα του Γ. Καμίνη στην Αθήνα είναι μονόδρομος και η μόνη επιλογή μετά το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής.
«Αν με ρωτούσατε τι θέλω προσωπικά να συμβεί στις εκλογές της Κυριακής, θα ήθελα η κυβέρνηση να παραμείνει σταθερή και η Νέα Δημοκρατία να είναι στην πρώτη θέση», καθώς «αυτό θα αποκαθιστούσε και ένα αίσθημα δικαίου για το έργο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης