Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρένα Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) – Φασιστικό το «τσουβάλιασμα» των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής - Τους ποινικοποιεί ο Σ. Κεδίκογλου

Ρένα Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) – Φασιστικό το «τσουβάλιασμα» των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής - Τους ποινικοποιεί ο Σ. Κεδίκογλου
Υπάρχουν συμπολίτες μας που νομίζουν ότι θα λυθούν τα προβλήματα της ανεργίας ή του πολιτικού κόσμου αν χαιρετηθούμε ναζιστικά
Είναι φασιστικό να «τσουβαλιάζουμε» ψηφοφόρους», τόνισε η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής με το ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, αναφερόμενη στο ζήτημα της προσέγγισης των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Μιλώντας στο ΣΚΑΙ τόνισε:
"Δεν είμαστε σοβαροί. Κάποιοι συνεχίζουμε σα να μην έχουμε μάθει τίποτα σε αυτή τη χώρα. Υπάρχουν συμπολίτες μας που νομίζουν ότι θα λυθούν τα προβλήματα της ανεργίας ή του πολιτικού κόσμου αν χαιρετηθούμε ναζιστικά".
Παράλληλα, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου περί ποινικοποίησης των ψηφοφόρων.
" Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανερυθρίαστα ποινικοποιεί τους ψηφοφόρους ενώ ξεχνά ότι οι ίδιοι τους έκλεισαν το μάτι όταν συνομιλούσε ο γραμματέας της Κυβέρνησης με την ηγεσία της Χ.Α", είπε χαρακτηριστικά και ξεκαθάρισε ότι θεωρεί το συλλήβδην "τσουβάλιασμα" των ψηφοφόρων, "φασιστική λογική".
Επ αυτού μάλιστα διερωτήθηκε: "Είναι όλοι οι ψηφόροι του ΠΑΣΟΚ μπλεγμένοι στα σκάνδαλα των υποβρυχίων;" ή μήπως είναι " όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι τεμπέληδες;"

www.bankingnews.g

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης