Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση Μιχαλολιάκου σε Μώραλη – Πείραμα για την είσοδο του Μπερλουσκονισμού ο Πειραιάς

Επίθεση Μιχαλολιάκου σε Μώραλη – Πείραμα για την είσοδο του Μπερλουσκονισμού ο Πειραιάς
Μη Πειραιώτες κατέλυσαν τη νομιμότητα και κατέλαβαν την πόλη, κατήγγειλε
Σε εκ νέου επίθεση προς τον ανθυποψήφιό του για τον δήμο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, προχώρησε ο νυν δήμαρχος και εκ νέου διεκδικητής του δημαρχιακού θώκου, Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος μέσω δηλώσεών του στο ΣΚΑΪ τόνισε ότι ο Πειραιάς χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα ως πείραμα για την είσοδο του Μπερλουσκονισμού.
«Στον συνδυασμό Μώραλη συμμετέχει το πιο γνωστό όνομα της διαπλοκής, ο Κόκκαλης (σ.σ. ο Πέτρος Κόκκαλης), η επιχειρηματική δραστηριότητα του οποίου μέσω του κράτους είναι γνωστή» τόνισε και κατήγγειλε για μια ακόμη φορά ότι μη Πειραιώτες κατέλυσαν τη νομιμότητα κατέλαβαν την πόλη, αφισοκόλλησαν και αφισορύπαναν όλη την πόλη, απειλούσαν.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «μόνο η Χρυσή Αυγή το 'χε κάνει να καταλαμβάνει δημόσιους χώρους» και πρόσθεσε ότι «η Χ.Α. ψήφισε Μώραλη».
Ερωτηθείς σχετικά με το γεγονός ότι ζήτησε την παρέμβαση του πρωθυπουργού, σημείωσε ότι το έκανε γιατί πρέπει να αποδειχθεί ότι «η δημοκρατία δεν είναι αδύναμο πολίτευμα επειδή είναι ανεκτικό».
Σημείωσε ακόμη ότι «εγώ είμαι γιος αγρότη, ο Μώραλης ήταν γιος υπουργού, είναι εκπρόσωπος του βαθέος ΠΑΣΟΚ με όλο τον σεβασμό στη μνήμη του πατέρα του, αλλά και στη μνήμη του δικού μου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης