Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ) – Καλεί σε πανστρατιά όλα τα στελέχη και τις αντιλήψεις της προοδευτικής παράταξης – «Άνοιγμα» στη ΔΗΜΑΡ

Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ) – Καλεί σε πανστρατιά όλα τα στελέχη και τις αντιλήψεις της προοδευτικής παράταξης – «Άνοιγμα» στη ΔΗΜΑΡ
Βολές κατά ΣΥΡΙΖΑ για κομματικοποίηση τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις Ευρωεκλογές
«Άνοιγμα» στη ΔΗΜΑΡ για επιστροφή της στην κυβέρνηση εθνικής ανάγκης και έκκληση για πανστρατιά όλων των στελεχών και των αντιλήψεων της προοδευτικής παράταξης απευθύνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος λίγα μόλις 24ωρα από τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοκητικών εκλογών και την κρίσιμη «μάχη» των Ευρωεκλογών.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Έθνος» ο κ.Βενιζέλος υποστηρίζει ότι «η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή» για την ενότητα της Κεντροαριστεράς, υπογραμμίζοντας πως τώρα είναι η ώρα για να αξιοποιηθούν στην κυβέρνηση εθνικής ανάγκης όλες οι δημιουργικές δυνάμεις του τόπου.
Επιπλέον, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτιμά ότι ο λαός με την ψήφο του την Κυριακή θα δώσει και την απάντηση στο ερώτημα του κατά πόσο η παρούσα Βουλή είναι σε θέση να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 2015.
Ο κ.Βενιζέλος εξαπολύει νέα επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως υποστηρίζει, «κομματικοποίησε με άτεχνο και ωμό τρόπο όχι μόνο τις Ευρωεκλογές αλλά και τις αυτοδιοικητικές εκλογές από τον πρώτο γύρο», ενώ αναφορικά με το ζήτημα της Χρυσής Αυγής επισημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα δημοκρατικών αντανακλαστικών στην χώρα.
Πάντως, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι τέτοια φαινόμενα υπάρχουν σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες ανεξαρτήτως οικονομικών συνθηκών.
«Κακώς συνεπώς συνδέουμε τα φαινόμενα αυτά κατά τρόπο ευθύγραμμο με την οικονομική κρίση. Επίσης, είναι προφανές ότι η απαξίωση του πολιτικού συστήματος και των δημοκρατικών θεσμών, η συνεχής χυδαιολογία κατά του πολιτικού προσωπικού και κατά της ίδιας της πολιτικής ζωής του τόπου, δίνει σε πολλούς αφορμή ή ευκαιρία να εκφραστούν με έναν δήθεν αντισυμβατικό τρόπο, δηλαδή, με βίαιο, ακροδεξιό, φασιστικό τρόπο» τονίζει ο κ.Βενιζέλος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης