Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δεν στηρίζει Ρ. Δούρου και Γ. Σακελλαρίδη η Χρυσή Αυγή - Ηλ. Κασιδιάρης: Είμαστε φορέας… κάθαρσης - Τεράστια σαπίλα στο πολιτικό σύστημα

Δεν στηρίζει Ρ. Δούρου και Γ. Σακελλαρίδη η Χρυσή Αυγή - Ηλ. Κασιδιάρης: Είμαστε φορέας… κάθαρσης - Τεράστια σαπίλα στο πολιτικό σύστημα
«Ο Σαμαράς έκανε κωλοτούμπα από αντιμνημονιακός έγινε μνημονιακός»
Κρούσματα ευρείας νοθείας στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, κατήγγειλε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλ. Κασιδιάρης, κατά τη διάρκεια διακαναλικής συνέντευξης.
Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε συγκεκριμένα κρούσματα νοθείας, τονίζοντας πως «στο 1022 εκλογικό τμήμα ο αντιπρόσωπός μας ανέφερε πως λάβαμε 77 ψήφους και το υπουργείο μας έδωσε μολις 36. Στο 406ο τμήμα είχαμε αναφορά για 44 ψήφους και τελικά δόθηκαν 21. Έχουμε ήδη προσφύγει και στην επαναμέτρηση των ακυρωμένων ψηφοδελτίων θα φανεί η αλήθεια».
Όσον αφορά τις ευρωεκλογές, διαμήνυσε πως «με την εκλογή μας στην Ευρωβουλή θα γίνει διαβούλευση με τα άλλα συγγενή κόμματα για το τι Ευρώπη θέλουμε, όπου η Χρυσή Αυγή θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο». Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση πως η Χρυσή Αυγή ταυτίζεται με τις απόψεις του Εθνικού Μετώπου της J.M. Le pen.
Παράλληλα, απαριθμώντας τις πρώτες κινήσεις της Χρυσής Αυγής, σε περίπτωση εκλογικής νίκης, ο Ηλ. Κασιδιάρης κατέστησε αναγκαία τη μείωση της βουλευτικής αποζημιώσεις, με στόχο τη στήριξη αδύναμων οικογενειών.
Όσον αφορά τις δημοτικές εκλογές, εξέφρασε την άποψη πως «οι εκλογές της Κυριακής ήταν μεγάλη νίκη για την Χρυσή Αυγή», συμπληρώνοντας πως «οι υποψήφιοι του Σαμαρά μαυρίστηκαν, ενώ ο Τσίπρας δεν μπορεί να πανηγυρίζει αφού τα ποσοστά του μειώθηκαν».
Καταγγέλλοντας συγκεκριμένα συμφέροντα, έκανε λόγο για διαπλοκή μεταξύ κυβέρνησης και Μπόμπολα – Ψυχάρη. «Το πεθαμένο ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να λαμβάνει χρήματα από το ελληνικό δημόσιο» συμπλήρωσε, καταγγέλλοντας τη χορήγηση «θαλασσοδανείων» από τις ελληνικής τράπεζες.
«Υπάρχει μεγάλη σαπίλα στο πολιτικό σύστημα» συνέχισε παράλληλα, τονίζοντας πως «ο Σαμαράς έκανε κωλοτούμπα από αντιμνημονιακός έγινε μνημονιακός».
Όσον αφορά τη στάση της Χρυσής Αυγής στο β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο Ηλ. Κασιδιάρης αποσαφήνισε πως «δεν ψηφίζουμε εκείνους που δημιούργησαν και στήριξαν τη σκευωρία της Χρυσής Αυγής. Δεν θεωρούμε τους ψηφοφόρους μας ως πρόβατα» διαμήνυσε ο Ηλ. Κασιδιάρης.
«Τόσο ο κ. Σακελλαρίδης όσο και η κυρία Δούρου στήριξαν τις παράνομες προφυλακίσεις στελεχών, αλλά και του αρχηγού μας» εξήγησε ο Ηλ. Κασιδιάρης, κατά τη διάρκεια διακαναλικής συνέντευξης του ακροδεξιού κόμματος.
Όσον αφορά το χρέος, κατέστησε αναγκαία την διενέργεια λογιστικού ελέγχου, καθώς όπως επισήμανε, μεγάλο μέρος του χρέους είναι εξ ορισμού παράνομο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης