Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αντί Σπηλιωτόπουλος και Κακλαμάνης να αιτιολογήσουν γιατί απέτυχαν, διαγκωνίζονται λεκτικά για το ποιος έκοψε την Χρυσή Αυγή

Αντί Σπηλιωτόπουλος και Κακλαμάνης να αιτιολογήσουν γιατί απέτυχαν, διαγκωνίζονται λεκτικά για το ποιος έκοψε την Χρυσή Αυγή
Αποκαλύπτεται σχέδιο αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος
Πραγματική παρακμή αποτελεί το γεγονός ότι ο Σπηλιωτόπουλος υποψήφιος με την ΝΔ για τον δήμο  Αθηναίων και ο Ν. Κακλαμάνης ανεξάρτητος προερχόμενος από την ΝΔ αντί να αιτιολογήσουν γιατί απέτυχαν ή ποιοι τους εγκλώβισαν στην αποτυχία, διαγκωνίζονται για το ποιος έκοψε από τον δεύτερο γύρο την Χρυσή Αυγή.
Το ποσοστό του Η. Κασιδιάρη υποψηφίου της Χρυσής Αυγής ήταν έκπληξη καθώς εμφανιζόταν ως φαβορί να περάσει στον δεύτερο γύρο.
Από τις αποκαλύψεις όμως Κακλαμάνη και εμμέσως και του Σπηλιωτόπουλου προκύπτει ότι χρησιμοποιήθηκαν και οι δύο αφενός για να διασφαλιστεί η εκλογή Καμίνη αφετέρου για να ανακόψουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής.
Πριν λίγες ημέρες ο Κακλαμάνης δήλωσε ότι αυτός ανέκοψε την άνοδο της Χρυσής Αυγής και σήμερα ο Σπηλιωτόπουλος ότι αυτός και όχι ο Κακλαμάνης ανέκοψε την Χρυσή Αυγή.
Μόνο και μόνο ότι δίνουν λεκτική μάχη για το ποιος έκοψε την Χρυσή Αυγή για τον δεύτερο γύρο και δεν δίνουν βαρύτητα γιατί απέτυχαν αποδεικνύει και την μετριότητα των ανδρών και επιβεβαιώνει ότι υπήρχε οργανωμένο πολιτικό σχέδιο.
Η ΝΔ πέταξε στην πυρά για μικροπολιτικούς λόγους Σπηλιωτόπουλο και Κακλαμάνη και αυτοί δέχθηκαν να είναι βορά μικροπολιτικών συμφερόντων.
Επίσης με την στάση τους και τις αποκαλύψεις τους εκτίθενται γιατί αποδεικνύουν ότι ενορχηστρώθηκε σχέδιο για να αλλοιώσει το εκλογικό αποτελέσματα.
Πραγματικά ντροπή.

Τι δήλωσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στον Real FM

 «Με την απλή αριθμητική η παράταξη έμεινε εκτός πρώτου γύρου μόνο και μόνο γιατί κατέβηκε με διάσπαση των δυνάμεών της. Αν δεν υπήρχε η επιμονή του κ. Κακλαμάνη στην προσωπική αδιέξοδη πολιτική τότε θα είχαμε μπει στον πρώτο γύρο πρώτοι.
Ο μόνος ο οποίος έκοψε τη Χρυσή Αυγή από το να μπει στον 2ο γύρο είμαι εγώ με το 17% που πήρα, που ξεπερνάει το ποσοστό που πήρε και η Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εκλογές.
Φέραμε πολλούς και καινούριους ψήφους και δημιουργήσαμε το ανάχωμα για τη Χρυσή Αυγή. ο κ. Κακλαμάνης συγκέντρωσε έναν στενό κομματικό πύρινα.
Συναισθηματικά έδεσε κάποιους αντιδημάρχους οι οποίοι κατέβηκαν μαζί του και ήταν επώνυμα κομματικά στελέχη της ΝΔ. Αυτό το ποσοστό, το 3% ήταν που μας έβαζε στον 2ο γύρο και με αξιώσεις.
Ο κ. Κακλαμάνης κατέβηκε, τον είχαμε προειδοποιήσει ότι αυτό το μικρό ποσοστό που θα πάρει δεν θα τον βοηθήσει να μπει στον δεύτερο γύρο, και του είπαμε ότι θα κάνει ζημιά.
Αν έπαιρνε το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία θα είχαμε συνταχθεί όλοι μαζί του», τόνισε ο Α. Σπηλιωτόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης