Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος (Ανεξάρτητοι Έλληνες) – Να καταρρεύσουν τα κόμματα που στηρίζουν το μνημόνιο – Να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές

Καμμένος (Ανεξάρτητοι Έλληνες) – Να καταρρεύσουν τα κόμματα που στηρίζουν το μνημόνιο – Να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν εδραιωθεί στη συνείδηση της κοινωνίας
Έκκληση στους πολίτες να ψηφίσουν κατά τέτοιο τρόπο στις επικείμενες εκλογές προκειμένου να καταρρεύσουν τα κόμματα που στηρίζουν το μνημόνιο (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) απηύθυνε κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης τύπου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π.Καμμένος.
Ο κ.Καμμένος ζήτησε να προκηρυχθούν άμεσα πρόωρες εκλογές, υπογραμμίζοντας πως το κόμμα του έχει καταφέρει να εδραιωθεί στη συνείδηση της κοινής γνώμης, ανεξάρτητα από το τι υποστηρίζουν οι δημοσκόποι και οι μετρήσεις τους.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε δικαίωση για το κόμμα του τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Όπου συμμετείχαν οι ΑΝΕΛ, αποκόμισαν "σημαντικά κέρδη", τόνισε ο Π. Καμμένος, αναφέροντας χαρακτηριστικά την κατά την εκτίμησή του διατήρηση του ποσοστού του κόμματος στην περιφέρεια Αττικής και την άνοδο στη Θράκη με την υποψηφιότητα του κ. Κουίκ.
Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις που φέρνουν τους ΑΝΕΛ χαμηλά, ο κ. Καμμένος είπε ότι οι δημοσκοπήσεις "προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα για την αντιπολίτευση αντίθετο με την πραγματικότητα".
Συνέκρινε μάλιστα τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων του 2012 με τα τότε αποτελέσματα μετέπειτα των εκλογών.
"Η μεγάλη δημοσκόπηση είναι η ψήφος του λαού", είπε διασαφηνίζοντας ωστόσο ότι στη δημοκρατία πρέπει να σεβόμαστε την απόφασή του, όποια και να είναι.
Η κυβέρνηση Σαμαρά λέει ψέματα και οι πολίτες θα πρέπει να απελευθερωθούν, υποστήριξε ο κ.Καμμένος, υπογραμμίζοντας ότι χρειάζεται κυβέρνηση που θα κάνει στάση στα τοκοχρεολύσια, που θα εξασφαλίσει τροφή στους πολίτες, που θα πάρει στα χέρια την κυριαρχία της χώρας.
Ερωτηθείς για το πού θέτει το δικό του εκλογικό όριο, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε ότι δεν θα είναι ικανοποιητικό ένα αποτέλεσμα αν είναι χαμηλότερο από εκείνο των αναμετρήσεων του Μαΐου και Ιουνίου 2012 (7,5%) ενώ σε ερώτηση τι θα κάνει ο ίδιος εάν οι ΑΝΕΛ δεν πάνε καλά στις εκλογές, ο Π.Καμμένος σημείωσε ότι ο ίδιος δεν είναι σαν τον Αντώνη Σαμαρά, που πήρε ένα κόμμα στο 36% και το έφθασε εκεί που βρίσκεται τώρα και παραμένει προσκολλημένος στην καρέκλα.
Τόνισε ότι εάν χρειαστεί θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις και θα πραγματοποιηθεί Συνέδριο του κόμματος, ενώ «κάλυψε» τον Π.Χαϊκάλη, λέγοντας ότι τα όσα είπε παρερμηνεύτηκαν.
Επιπλέον, επιτέθηκε κατά των κ.κ.Σαμαρά και Βενιζέλο, λέγοντας ότι και οι δυο πανηγυρίζουν για την επιτυχία στις αυτοδιοικητικές εκλογές στελεχών που είτε διέγραψαν, είτε εκείνα δεν θέλουν να τους ακούνε.
Ερωτηθείς για το ποσοστό της Χρυσής Αυγής, ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι είναι τεράστιο.
"Φοβούμε ότι σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν πολίτες που έχουν παρασυρθεί από το νεοναζιστικό κόμμα, κι έχουν παρασυρθεί γιατί η ΧΑ διαφημίστηκε επαρκώς" δήλωσε ο κ.Καμμένος, τονίζοντας ότι επιπλέον η ΧΑ νομιμοποιήθηκε όταν οι Παπανδρέου και Σαμαράς έκαναν υπουργό της κυβέρνησης Παπαδήμου τον Μ.Βορίδη.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εκτίμησε ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα συντριβούν στις Ευρωεκλογές ενώ χαρακτήρισε αστείες τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την αντιμετώπιση της ανεργίας με τη δημιουργία εκατοντάδων χιλιάδων θέσεων εργασίας.
"Ούτε ο ίδιος ο κ.Σαμαράς δεν πιστεύει αυτά που λέει" υποστήριξε χαρακτηριστικά ο κ.Καμμένος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης