Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παρέμβαση Κ. Καραμανλή ενόψει των Ευρωεκλογών – Όσο ισχυρότερη η ΝΔ, τόσο περισσότερο διασφαλίζεται η αναγκαία πολιτική σταθερότητα

Παρέμβαση Κ. Καραμανλή ενόψει των Ευρωεκλογών – Όσο ισχυρότερη η ΝΔ, τόσο περισσότερο διασφαλίζεται η αναγκαία πολιτική σταθερότητα
Μήνυμα συσπείρωσης στους ψηφοφόρους του κόμματος
Παρέμβαση στις πολιτικές εξελίξεις με αφορμή την ονομαστική του εορτή και ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά και της κρίσιμης αναμέτρησης των Ευρωεκλογών, από τις οποίες αναμένεται να εξαχθεί και το κύριο πολιτικό μήνυμα για την ακολουθούμενη έως σήμερα κυβερνητική πολιτική, έκανε ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ.Καραμανλής επέλεξε την ονομαστική του εορτή ως ευκαιρία για να στείλει μήνυμα συσπείρωσης και συστράτευσης των ψηφοφόρων της ΝΔ.
«Να στηρίξουμε την παράταξή μας. Όσο ισχυρότερη η ΝΔ, τόσο περισσότερο διασφαλίζεται η αναγκαία για τον τόπο πολιτική σταθερότητα» φέρεται να είναι το μήνυμα που μεταφέρει ο πρώην πρωθυπουργός σε όσους πολίτες του εύχονται από το πρωί για την ονομαστική του γιορτή, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες.
Αν μη τι άλλο η «ενεργοποίηση» του πρώην πρωθυπουργού και η ανάγκη να σταλεί το μήνυμα της συσπείρωσης στους ψηφοφόρους της ΝΔ λίγες ημέρες από τη νέα προσφυγή στις κάλπες αποδεικνύει την κρισιμότητα των στιγμών αλλά και τη ρευστότητα που χαρακτηρίζει το πολιτικό σκηνικό, μια και εξακολουθεί να είναι ακόμα ασαφές το πολιτικό μήνυμα που θα αποφασίσουν να στείλουν στην κυβέρνηση οι Έλληνες ψηφοφόροι την ερχόμενη Κυριακή.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης