Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σγουρός (υπ.Περιφερειάρχης Αττικής) – Ο συνδυασμός της κας.Δούρου συκοφαντεί γιατί δεν έχει πρόγραμμα

Σγουρός (υπ.Περιφερειάρχης Αττικής) – Ο συνδυασμός της κας.Δούρου συκοφαντεί γιατί δεν έχει πρόγραμμα
Καταφεύγουν σε ύβρεις για να καλύψουν τις αδυναμίες τους
Στα ύψη βρίσκεται η πολιτική αντιπαράθεση ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών για την Περιφέρεια Αττικής, με τον υποψήφιο Γ.Σγουρό να εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά του συνδυασμού της Ρένας Δούρου.
«Δεν έχουν παρουσιάσει πρόγραμμα συγκεκριμένο. Μιλάνε γενικά και αόριστα και επειδή δεν γνωρίζουν καταφεύγουν σε ύβρεις. Έκανα φοβερή υπομονή. Ακόμη περιμένω ή να μου στείλουν «ονοματεπώνυμο και διεύθυνση» είτε να τα πάρουν πίσω. Όταν υπάρχουν προβλήματα κοινωνικά, οικονομικά πρέπει ο καθένας να είναι συγκεκριμένος. Δεν μπορεί να καταλήγει σε ύβρεις για να καλύψει τις αδυναμίες του» ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Σγουρός.
Ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής και απερχόμενος Περιφερειάρχης χαρακτήρισε μάλιστα ως «προφάσεις εν αμαρτία» το κάλεσμα της κας. Δούρου να υπάρξει τηλεοπτική αντιπαράθεση μεταξύ τους, ενώ υποστήριξε ότι «κανείς δεν ξέρει πόσο κόστισε η προεκλογική καμπάνια της κ. Δούρου», θέτοντας το ερώτημα από πού προήλθε η χρηματοδότησή της.
«Το ζητούμενο είναι να γίνουν έργα, να βρει δουλειά ο κόσμος και με αυτόν τον τρόπο να ξεπεραστεί η κρίση» υποστήριξε ο κ.Σγουρός, ο οποίος επεσήμανε ότι η Περιφέρεια Αττικής κατόρθωσε να αντιμετωπίσει με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες τη μείωση της χρηματοδότησης που υπήρξε, χωρίς να υπάρχουν χρέη.
«Θέλουμε να έχουμε εθνική συνεννόηση. Θέλουμε να έχουμε πολιτική σταθερότητα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Σγουρός


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης