Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στήριξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στον Γ. Σακελλαρίδη (ΣΥΡΙΖΑ) για το β’ γύρο της Αθήνας

Στήριξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στον Γ. Σακελλαρίδη (ΣΥΡΙΖΑ) για το β’ γύρο της Αθήνας
Με πολλούς αστερίσκους η στήριξη
Τη στήριξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Σακελλαρίδη, ανακοίνωσε ο Π. Κωνσταντίνου, ενόψει του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών.
Ο επικεφαλής της «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας», Πέτρος Κωνσταντίνου επισήμανε πως «τα εκλογικά αποτελέσματα της 18ης Μάη καταγράφουν ξεκάθαρα την καταβαράθρωση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, των κομμάτων της συγκυβέρνησης. Στο Δήμο της Αθήνας, για πρώτη φορά, δεν περνά στο δεύτερο γύρο υποψήφιος της Δεξιάς. Η στροφή του κόσμου προς τα αριστερά δεν κρύβεται με τη φλυαρία των φιλοκυβερνητικών παπαγάλων στα ΜΜΕ».
«Ο κόσμος τους μαύρισε μαζικά. Ένα μεγάλο μέρος προχωρεί ακόμη περισσότερο συνειδητοποιώντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα που κερδίζει το μεγαλύτερο μέρος των ψηφοφόρων που αναζητούν λύσεις προς τα αριστερά, δεν μπορεί να οργανώσει τη μάχη για την ανατροπή της κυβέρνησης και το ξήλωμα των μνημονίων. Ένα ολόκληρο ρεύμα ψήφισε αντικαπιταλιστικά δίνοντας στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ 125.000 ψήφους στις Περιφέρειες, ποσοστό 2,3%. Στους Δήμους αυτό το ρεύμα εκφράζεται ακόμη πιο ισχυρά», συμπλήρωσε.
«Δίνουμε τη μάχη ώστε στο δεύτερο γύρο η ήττα του Καμίνη  και η ψήφος στον Σακελλαρίδη από τον κόσμο που σιχαίνεται την συγκυβέρνηση να μην έχει τη παραμικρή αυταπάτη ότι θα ξηλωθεί αυτόματα και ως δια μαγείας η Δεξιά, ακριβώς  γιατί η ίδια η ηγεσία του  ΣΥΡΙΖΑ,  με τους συνεχείς συμβιβασμούς της δεν ανοίγει αυτό το δρόμο» κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης