Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ) - Κάθε ψήφος που φεύγει από τη Χρυσή Αυγή είναι κέρδος για τη δημοκρατία

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ) - Κάθε ψήφος που φεύγει από τη Χρυσή Αυγή είναι κέρδος για τη δημοκρατία
"Ευπρόσδεκτη είναι κάθε ψήφος που την αποσπάμε από το ναζισμό και το φασισμό"
«Το πιο ηχηρό μήνυμα του πρώτου γύρου των εκλογών είναι αυτό της Αθήνας και της Αττικής» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.
Ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και στον Άρη Πορτοσάλτε ανέφερε ότι «υπάρχει μια γενικευμένη  αντιμνημονιακή ψήφος σε πάρα πολλές κάλπες, με βάση την ιδιομορφία των αυτοδιοικητικών εκλογών», και προσέθεσε πως «δεν ήταν το διακύβευμα της πρώτης Κυριακής το θέμα των εκλογών. Το αν θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις που θα οδηγήσουν ή θα επιταχύνουν το χρόνο των εκλογών, εξαρτάται από την κάλπη των Ευρωεκλογών».
«Σε σχέση με την Αυτοδιοίκηση, πράγματι, ύστερα από πάρα πολλά χρόνια η δικιά μας Αριστερά αποκτάει σοβαρότατα ερείσματα, για πρώτη φορά θα έλεγα μετά το ’74», σημείωσε και συνέχισε, λέγοντας ότι «και ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος στις δηλώσεις τους αποδέχτηκαν ότι την επόμενη Κυριακή ένα από αυτά που παίζεται είναι η κυβερνητική σταθερότητα».
Σε ό,τι αφορά τη Χρυσή Αυγή είπε πως «είναι φανερό ότι η Χρυσή Αυτή τρέφεται από τις ακραίες αντικοινωνικές πολιτικές, ανθεί στο έδαφος της κοινωνικής κρίσης. Πρέπει να άρουμε τις αιτίες που οδήγησαν στην αύξησή της.
Ευπρόσδεκτη είναι κάθε ψήφος που την αποσπάμε από το ναζισμό και το φασισμό. Και με αυτό πρέπει, νομίζω, να συμφωνήσουμε όλοι. Κάθε ψήφος που φεύγει από τη Χρυσή Αυγή είναι θετικό πράγμα για τη δημοκρατία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης