Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) – Ο Σγουρός κρύβεται πίσω από τους Βενιζέλο, Σαμαρά

Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) – Ο Σγουρός κρύβεται πίσω από τους Βενιζέλο, Σαμαρά
Η πολιτική του για τη διαχείριση των απορριμμάτων πλήττει το δημόσιο συμφέρον
Δριμεία επίθεση στο Γ.Σγουρό εξαπολύει σε ανακοίνωση της η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου, η οποία αφού τον κατηγορεί ότι «κρύβεται από τους πολίτες της Αττικής πίσω από τον κ.Βενιζέλο και τον κ.Σαμαρά», τον καλεί σε debate.
Ο κ.Σγουρός είχε θέσει ως όρο για τη συμμετοχή του στο debate να του ζητήσει συγνώμη η κα.Δούρου για τις λασπολογίες, που όπως υποστηρίζει, εξαπέλυσε εναντίον του.
«Για να τελειώνουμε: Ο όρος 'διαπλοκή' αναφέρεται σε πολιτικές επιλογές, ο όρος 'διαφθορά'  αναφέρεται και σε αξιόποινες πράξεις. Η πολιτική του κ. Σγουρού για τη διαχείριση των απορριμμάτων πλήττει το δημόσιο συμφέρον, αντίκειται της ευρωπαϊκής νομοθεσίας και ευνοεί μεγαλοεργολαβικά συμφέροντα. Ένα από τα δύο μπορεί να ισχύει: ή ο κ. Σγουρός είναι ανίκανος να διαχειριστεί δημόσιο αξίωμα υπέρ των πολιτών ή υπηρετεί το σύστημα διαπλοκής. Και στις δύο περιπτώσεις δεν κάνει για τη θέση του Περιφερειάρχη Αττικής. Αν δηλώσει ο κ. Σγουρός ότι είναι ανίκανος, τότε θα ζητήσουμε συγγνώμη για την κατηγορία περί διαπλοκής» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της η κα.Δούρου.
«Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι ο κ. Σγουρός αρνήθηκε να συμμετάσχει σε Debate που πρότεινε η ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ. Ουσιαστικά ο κ. Σγουρός έφτασε στο έσχατο σημείο να αρνείται την ουσιαστική ενημέρωση των πολιτών της Αττικής για τα προγράμματα και τις θέσεις των συνδυασμών που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών την ερχόμενη Κυριακή. Ο κ. Σγουρός κρύβεται από τους πολίτες πίσω από τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Σαμαρά. Τα ψέματα όμως τελείωσαν. Οι μάσκες έπεσαν» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της η κα.Δούρου.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης