Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ιωαννίδης (ΝΔ) – Το εκλογικό αποτέλεσμα στην Κεντρική Μακεδονία μπορεί να ανατραπεί – Έχουμε τις δυνάμεις και τα περιθώρια να βγούμε μπροστά

Ιωαννίδης (ΝΔ) – Το εκλογικό αποτέλεσμα στην Κεντρική Μακεδονία μπορεί να ανατραπεί – Έχουμε τις δυνάμεις και τα περιθώρια να βγούμε μπροστά
Αρκεί να ενώσουμε όλες μας τις δυνάμεις
Την πεποίθηση ότι μπορεί να γίνει μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο γύρο και ο συνδυασμός του να επικρατήσει εξέφρασε ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο υποψήφιος της ΝΔ για την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.
«Το αποτέλεσμα μπορεί να ανατραπεί. Έχουμε τις δυνάμεις αλλά και τα περιθώρια να βγούμε μπροστά. Αρκεί να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις μέχρι την Κυριακή» ανέφερε ο κ.Ιωαννίδης κατόπιν σύσκεψης για την αποτίμηση του αποτελέσματος του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Σημειώνεται ότι βάσει των τελικών αποτελεσμάτων, ο κ.Τζιτζικώστας έλαβε το 32,81% και ο κ.Ιωαννίδης το 18,59%.
Στη σύσκεψη, έγινε αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και απολογισμός όλων των πολιτικών και οργανωτικών ζητημάτων, ενώ αναλύθηκε και ο πολιτικός σχεδιασμός για τη δεύτερη Κυριακή και τα πολιτικά ζητήματα που πρέπει να προταχθούν.
«Πολλά κρίθηκαν από τη θέληση των πολιτών να αξιοποιήσουν αυτήν την εκλογική μάχη για να στείλουν μηνύματα στην κεντρική εξουσία, στην κυβέρνηση και στο κόμμα της ΝΔ, ή ακόμη και σε εμάς. Πολλοί ψήφισαν τιμωρητικά. Αυτό βοήθησε τους δήθεν ανεξάρτητους, ακομμάτιστους. Τώρα όμως το σκηνικό είναι πολύ διαφορετικό. Τα μηνύματα εστάλησαν και ελήφθησαν. Τώρα ο κόσμος ξέρει ότι την Κυριακή δεν στέλνουμε μηνύματα αλλά επιλέγουμε τον άνθρωπο ο οποίος θα αναλάβει τις τύχες της Περιφέρειας. Το δίλημμα είναι σαφές: η Περιφέρεια θέλει σκληρή δουλειά και όχι δημόσιες σχέσεις. Θέλει να έχεις πολιτικό τσαμπουκά και όχι έπαρση. Θέλει σχέδιο διεκδίκησης και όχι χαριτωμενιές. Και στο επίπεδο αυτό εμείς είμαστε οι καταλληλότεροι για να αναλάβουμε τη δουλειά αυτή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ιωαννίδης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης