Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση ΤΕΕ στον Ευάγγελο Βενιζέλο για «καπέλωμα» των δυνάμεων της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης

Επίθεση ΤΕΕ στον Ευάγγελο Βενιζέλο για «καπέλωμα» των δυνάμεων της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης
Δεν μπορούν και δεν δικαιούνται να πανηγυρίζουν όσοι έχουν καίρια ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση της χώρας αναφέρει ο πρόεδρος του ΤΕΕ
Επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο εξαπολύει ο πρόεδρος του ΤΕΕ, Χρ.Σπίρτζης, ο οποίος χρεώνει στον κ.Βενιζέλο προσπάθεια καπελώματος των δυνάμεων της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης με αφορμή δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ότι σε επιμελητήρια, συνδικάτα, σωματεία και ομοσπονδίες ψηφίζονται τα ψηφοδέλτια παρατάξεων του ΠΑΣΟΚ.
«Δεν μπορούν και δεν δικαιούνται να πανηγυρίζουν όσοι έχουν καίρια ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση της χώρας και έχουν εναντιωθεί με πράξεις και παραλείψεις στους Έλληνες διπλωματούχους μηχανικούς και στο ΤΕΕ» αναφέρει ο κ.Σπίρτζης, υπογραμμίζοντας πως είναι προφανής η προσπάθεια του καπελώματος ή και της απαξίωσης των δυνάμεων της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, ιδιαίτερα δε, όταν αυτές οι δυνάμεις έχουμε ταχθεί, στη συντριπτική μας πλειοψηφία, σε αντίθεση με βασικές κυβερνητικές πολιτικές.
«Υλοποιείτε με τον δικό σας τρόπο το σύνθημα «το ΠΑΣΟΚ είναι παντού». Σας ενημερώνουμε ότι δεν θα μας κάνετε δώρο στη δεξιά της ΝΔ» αναφέρει ο κ.Σπίρτζης, τονίζοντας ότι «επιλέξαμε μια ανεξάρτητη πορεία μέσα στην κοινωνία. Δεν γίναμε κυβερνητικά φερέφωνα. Δεν ενταχθήκαμε σε άλλους χώρους, για να εξιλεωθούμε από τις λαθεμένες, αντικοινωνικές και αντιδημοκρατικές πολιτικές σας. Δεν θα γίνουμε ούτε ουρά ούτε σέχτα».
Ο κ.Σπίρτζης απαιτεί από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τον σεβασμό και τη σιωπή του «και για εμάς και για τις προσπάθειάς μας ενάντια στις επιλογές και τις συμμαχίες σας».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης