Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρ. Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) για τη στήριξη ΝΔ σε Γ. Σγουρό - «Οι μάσκες έπεσαν χθες»

Ρ. Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) για τη στήριξη ΝΔ σε Γ. Σγουρό - «Οι μάσκες έπεσαν χθες»
"Ο απερχόμενος Περιφερειάρχης, που από χθες έπαψε να είναι «ακομμάτιστος»"
«Οι μάσκες έπεσαν χθες» αναφέρει σε ανακοίνωσή που εξέδωσε ο συνδυασμός «Δύναμη Ζωής» της υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, αναφορικά με το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Η κ. Δούρου αναφέρεται στον νυν Περιφερειάρχη Αττικής  κ.  Γ. Σγουρό και στη στήριξη που του παρέχει η Ν.Δ. λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο απερχόμενος Περιφερειάρχης, που από χθες έπαψε να είναι «ακομμάτιστος» καθώς σύμφωνα με τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, είναι ο εκλεκτός της καταστροφικής κυβέρνησης Σαμαρά, Βενιζέλου, σχολίασε την ήττα του στον α' γύρο, μέσα από τα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής (Συγγρού 80)».
Η κ. Δούρου συνεχίζει λέγοντας ότι χρησιμοποίησε όπως έκανε άλλωστε σε όλη την προεκλογική εκστρατεία, τον τίτλο του περιφερειάρχη για την επανεκλογή του, αποδεικνύοντας ότι θεωρεί την Περιφέρεια Αττικής ιδιωτική του περιουσία.
«Δεν πειράζει, πέντε μέρες του έμειναν. Από την ερχόμενη Κυριακή οι μόνοι ιδιοκτήτες της Αττικής θα είναι οι ίδιοι οι πολίτες» καταλήγει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης