Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θέμα ηγεσίας στους Ανεξάρτητους Έλληνες εγείρει εμμέσως πλην σαφώς ο Παύλος Χαϊκάλης - Γιατί επαναδιατυπώνει δήλωση του Πάνου Καμμένου...

Θέμα ηγεσίας στους Ανεξάρτητους Έλληνες εγείρει εμμέσως πλην σαφώς ο Παύλος Χαϊκάλης - Γιατί επαναδιατυπώνει δήλωση του Πάνου Καμμένου...
"Εγώ θεωρώ ότι πριν φτάσουμε στο σημείο να καταδικάσουμε τον πρόεδρο, πρέπει καθένας να καταδικάσει τον εαυτό του"
«Αν τα ποσοστά των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις Ευρωεκλογές υποχωρήσουν κάτω από τα ποσοστά του Μαΐου του 2012 τότε θα τεθεί θέμα ηγεσίας» διεμήνυσε τη Δευτέρα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης, επαναφέροντας στο προσκήνιο δήλωση του ίδιου του προέδρου, Π. Καμμένο.
«Ο πρόεδρος έχει θέσει ένα ζήτημα. Αν δεν πιάσουμε ένα ποσοστό των εκλογών του Μαΐου θα καλέσει Εθνικό Συμβούλιο για να κάνουμε συζήτηση και να θέσει και το θέμα αλλαγής ηγεσίας. Εγώ θεωρώ ότι πριν φτάσουμε στο σημείο να καταδικάσουμε τον πρόεδρο, πρέπει καθένας να καταδικάσει τον εαυτό του, διότι αν έχουμε κάνει λάθη, τα έχουμε κάνει όλοι μας. Πρέπει να δούμε και τα λάθη της οργάνωσης του κόμματος, διότι μέσα στο κόμμα υπάρχουν λάθη που πρέπει να έχουν συμβεί», δήλωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.
«Θα φανεί ουσιαστικά το αποτέλεσμα στις επόμενες εκλογές. Μπορεί να κρατήσουμε τις δυνάμεις μας, μπορεί να χάσουμε. Θα δούμε τι θα αποφασίσει ο κόσμος, αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα, μάλλον μπερδεμένος μου φαίνεται και δεν ξέρει τι θέλει να κάνει» δήλωσε επίσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης