Τελευταία Νέα
Πολιτική

Β. Μιχαλολιάκος (υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά) - Eξαπολύει ευθείες κατηγορίες για εκβίαση και παραποίηση του εκλογικού αποτελέσματος τον Γ. Μώραλη

Β. Μιχαλολιάκος (υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά) - Eξαπολύει ευθείες κατηγορίες για εκβίαση και παραποίηση του εκλογικού αποτελέσματος τον Γ. Μώραλη
"Υπήρχαν ψευδείς και μειωτικοί χαρακτηρισμοί για τον ίδιο παρουσιάζοντάς τον ως αντιολυμπιακό και εχθρό του θρύλου"
Για παραβίαση της εκλογικής διαδικασίας και παραποίηση του εκλογικού αποτελέσματος κατηγορεί ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μώραλη.
Μάλιστα ο κ. Μιχαλολιάκος προσέφυγε σήμερα στην στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για το θέμα αυτό.
Σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Μιχαλολιάκου, σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα που αποτελούν εκλογικά τμήματα του Δήμου Πειραιώς κατά παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας είχαν στηθεί από το συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» του Γιάννη Μώραλη τραπεζάκια με έντυπο εκλογικό υλικό και ψηφοδέλτια του ανωτέρω συνδυασμού, που διανέμονται στους προσερχόμενους, για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, ψηφοφόρους.
Στην περιοχή του Νέου Φαλήρου και ειδικότερα έξω από τα υπ΄αριθμ. 5602 - 5616 εκλογικά τμήματα, του καταγγέλθηκε ότι άγνωστα προς αυτόν άτομα που ευρίσκονται σε τραπεζάκι του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ», κολλούσαν αυτοκόλλητα στα οποία απεικόνιζε φωτογραφία του με πράσινο-άσπρο κασκόλ και σε πράσινο φόντο με λευκά γράμματα η οποία ανέγραφε επί λέξη «ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ».
Σύμφωνα με τον κ. Μιχαλολιάκο οι παραπάνω ενέργειες παραβιάζουν την εκλογική νομοθεσία είναι προσβλητική και για τον ίδιο.
Μάλιστα όπως υποστηρίζει υπήρχαν ψευδείς και μειωτικοί χαρακτηρισμοί για τον ίδιο παρουσιάζοντάς τον ως αντιολυμπιακό και εχθρό του θρύλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης