Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) – Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εξασφαλίσει καθαρή πρωτιά στις Ευρωεκλογές

Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) – Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εξασφαλίσει καθαρή πρωτιά στις Ευρωεκλογές
Ο Τσίπρας εκπροσώπησε επάξια όχι μόνο την ευρωπαϊκή Αριστερά αλλά και στην Ελλάδα στο debate με τους υποψήφιους για την Κομισιόν
Την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη εξασφαλίσει μια καθαρή πρωτιά στις Ευρωεκλογές εξέφρασε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Παπαδημούλης, ο οποίος υπογράμμισε πως στόχος του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι να περάσει στο δεύτερο γύρο η μεγάλη πλειοψηφία των υποψηφίων.
«Πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη εξασφαλίσει μια καθαρή πρωτιά και κάθε μέρα που περνάει το προβάδισμα ανεβαίνει. Όσο πιο πολύ αυξηθεί η συμμετοχή των πολιτών στις Ευρωεκλογές, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι εύκολος, αλλά δεν είναι και ανέφικτος, ο στόχος να είμαστε ως ποσοστό στην κάλπη των Ευρωεκλογών, πάνω από το άθροισμα ΝΔ-«Ελιάς» υπογράμμισε σε δηλώσεις του στο Βήμα FM ο κ.Παπαδημούλης, αναφέροντας πως σε περίπτωση που η ΝΔ αναδειχθεί πρώτη δύναμη, αυτό που θα γίνει είναι ότι η κυβέρνηση θα επιταχύνει την υλοποίηση των βάρβαρων μέτρων που έχει ήδη συμφωνήσει με την Τρόικα και τους δανειστές.
«Αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει ούτε μία στις χίλιες περιπτώσεις να ζήσουμε ένα τέτοιο σενάριο» τόνισε ο κ.Παπαδημούλης αναφέροντας πως στόχος του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι να περάσει στο δεύτερο γύρο των εκλογών η μεγάλη πλειοψηφία των υποψηφίων του κόμματος.
Αναφερόμενος στην εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στο χθεσινό debate των υποψηφίων για την Κομισιόν, ο κ.Παπαδημούλης υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκπροσώπησε επάξια, όχι μόνο την ευρωπαϊκή Αριστερά αλλά και την Ελλάδα.
«Είπε αλήθειες που πονάνε και έμειναν αναπάντητες από τους συνομιλητές του. Έθεσε δυο φορές στον κ.Γιούνκερ το μέγα ερώτημα «τι έγινε στις Κάννες» κι εκείνος «έκανε το παγώνι». Ωστόσο, μεγαλύτερη αξία έχουν τώρα δύο πράγματα: το πρώτο οι έπαινοι που εισπράττει η παρουσία του από τα διεθνή ΜΜΕ και από τα social media αλλά κυρίως τα σχόλια όσων ασκούσαν κριτική για την απουσία του από προηγούμενο debate. Περιμένουμε να ζητήσουν αντίστοιχο debate στην Ελλάδα και με τον κ.Σαμαρά που επιμένει να το αρνείται και ασφαλώς με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς» ανέφερε ο κ.Παπαδημούλης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης