Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ραγκούσης (πρώην υπουργός ΠΑΣΟΚ) – Ο Βενιζέλος να ζητήσει διάψευση για αυτά που έγραψαν οι Financial Times

Ραγκούσης (πρώην υπουργός ΠΑΣΟΚ) – Ο Βενιζέλος να ζητήσει διάψευση για αυτά που έγραψαν οι Financial Times
Δεν έχω αποφασίσει για το εάν θα στηρίξω την Ελιά στις Ευρωεκλογές
Την άποψη πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα πρέπει να απαιτήσει διάψευση για αυτά που έγραψαν οι Financial Times, εξέφρασε ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου, Γιάννης Ραγκούσης.
Σε δηλώσεις του στο Βήμα Fm, ο κ.Ραγκούσης υποστήριξε ότι το δημοσίευμα των Financial Times εμφανίζει τον κ. Μπαρόζο να καθοδηγεί τον κ. Βενιζέλο σε θέματα εσωτερικής λειτουργίας της κυβέρνησης.
«Δεν θέλω να το πιστεύω αυτό» υποστήριξε ο κ.Ραγκούσης, ο οποίος κάλεσε τον κ.Βενιζέλο να κάνει δύο πράγματα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
«Το πρώτο είναι να ζητήσει διά του κ. Παπανδρέου να μας διαβεβαιώσει ότι ο κ. Βενιζέλος τον ενημέρωσε γι’ αυτά που του είπε ο κ. Μπαρόζο, αν του τα έχει πει. Και το δεύτερο είναι πως αν δεν του τα έχει πει αυτά για το δημοψήφισμα που πρέπει να σκοτώσουν κοκ, οφείλει έστω και τώρα να απαιτήσει από τον κ. Μπαρόζο να διαψεύσει αυτά που λέγονται στους FT. Διαφορετικά, θα μείνει ένα πολύ σοβαρό θέμα για τη δημόσια ζωή, την ελληνική και την ευρωπαϊκή, το οποίο δεν μπορεί να μείνει ως έχει» υποστήριξε ο κ.Ραγκούσης.
Ερωτηθείς για το εάν θα στηρίξει την Ελιά στις ευρωεκλογές, υποστήριξε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης