Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Καμμένος - Δε θέλουμε το βράδυ της Κυριακής να πούμε ότι κέρδισαν οι ΑΝΕΛ, αλλά ότι κέρδισε η Ελλάδα

Π. Καμμένος - Δε θέλουμε το βράδυ της Κυριακής να πούμε ότι κέρδισαν οι ΑΝΕΛ, αλλά ότι κέρδισε η Ελλάδα
O κ. Καμμένος σημείωσε ότι η Καβάλα είναι το ενεργειακό κέντρο της Ελλάδας
Την ανάγκη να υπάρξει άμεση αξιοποίηση της ΑΟΖ της Καβάλας, επεσήμανε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, κατά την επίσκεψή του στην περιοχή.
Μάλιστα ο κ. Καμμένος τόνισε ότι «η υποψηφιότητα του Τέρενς Κουίκ και των υπόλοιπων υποψηφίων στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  δεν είναι ένας απλός συνδυασμός που τον στηρίζουμε. Είναι ένας εθνικός συνδυασμός. Δε θέλουμε να βάλουμε το βράδυ της Κυριακής ότι κέρδισαν οι ΑΝΕΛ, αλλά ότι κέρδισε η Ελλάδα».
Παράλληλα ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι η Καβάλα είναι το ενεργειακό κέντρο της Ελλάδας και ταυτόχρονα αποτελεί απόδειξη ότι οι Έλληνες μπορούν να εκμεταλλευθούν την ενέργεια και τον ορυκτό πλούτο της χώρας μας, μόνοι τους.
Ο κ. Καμμένος έφερε ως παράδειγμα την Kavala Oil και τους εργαζόμενους σε αυτοί, οι οποίοι - όπως υποστήριξε - « κρατάνε ανοιχτή την εταιρεία και συνεχίζουν να βγάζουν πετρέλαιο, από τότε που ανακαλύφθηκε το κοίτασμα του Πρίνου, αποδεικνύει ότι δεν έχουμε ανάγκη κανέναν, ούτε την πατρωνία της Γερμανίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ΑΟΖ είναι ελληνική και αυτό που υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός στον ελληνικό λαό πριν τις εκλογές του Μαΐου του 2012, πρέπει να το κάνει πράξη. Πρέπει να ανακηρυχθεί άμεσα η ΑΟΖ, αλλά με σεβασμό στο περιβάλλον».
Τέλος ο κ. Καμμένος μίλησε για τον πρωτογενή τομέα και την αλιεία στην περιοχή της Καβάλας, κατά την επίσκεψή του στην Ιχθυόσκαλα νωρίς το πρωί όπου συνομίλησε με τη διοίκηση και εργαζομένους της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης