Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουβέλης (ΔΗΜΑΡ) – Η διαφωνία μας με το ΠΑΣΟΚ είναι στις πολιτικές, όχι στα πρόσωπα

Κουβέλης (ΔΗΜΑΡ) – Η διαφωνία μας με το ΠΑΣΟΚ είναι στις πολιτικές, όχι στα πρόσωπα
Το κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι
Την άποψη ότι η ΔΗΜΑΡ δεν έχει να χωρίσει τίποτα με τους ανθρώπους που έχουν στηρίξει το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε ο Φ.Κουβέλης υπογραμμίζοντας πως η διαφωνία της ΔΗΜΑΡ έχει να κάνει με τις πολιτικές και όχι με πρόσωπα.
«Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με τους πολίτες του ΠΑΣΟΚ. Αυτούς που έδωσαν μάχες για μία δημοκρατική κοινωνία. Βεβαίως έχω διαφωνίες με αυτούς που προσαρτώνται με την συντηρητική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό, όμως, δεν συνδέεται με πρόσωπα. Οι διαφωνίες μας είναι πολιτικές, δεν έχουν σχέση με πρόσωπα» τόνισε ο κ.Κουβέλης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στη Θεσσαλονίκη.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ.Κουβέλης και στο κλείσιμο της ΕΡΤ, γεγονός που χαρακτήρισε ως τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι αναφορικά με τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση.
«Ποιος αθέτησε τη συμφωνία; Ποιος δεν σεβάστηκε την πρόταση που είχαμε καταθέσει. Εγώ; Οι Βουλευτές της ΔΗΜΑΡ; Ή ο Βενιζέλος και οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ;», αναρωτήθηκε ο κ.Κουβέλης, προσθέτοντας ότι το κλείσιμο της ΕΡΤ «ήταν ζήτημα δημοκρατίας. Οι κυβερνήσεις συνεργασίας για να υπάρχουν θα πρέπει να έχουν ένα πρόγραμμα δημοκρατικού χαρακτήρα. Θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός για όλα εκείνα που έχουν συμφωνηθεί προκειμένου να δημιουργηθεί μία κυβέρνηση συνεργασίας».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης