Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μ.Θεοδωράκης – Δεν στηρίζω κανέναν υποψήφιο και καμία παράταξη στις επερχόμενες εκλογές

Μ.Θεοδωράκης – Δεν στηρίζω κανέναν υποψήφιο και καμία παράταξη στις επερχόμενες εκλογές
Εκφράζει τη λύπη του για τον τρόπο που κάποιοι χρησιμοποιούν το όνομα του
Σε μια ακόμα διάψευση στήριξης υποψηφίου ή παράταξης προχώρησε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, Μ.Θεοδωράκης.
«Δεν στηρίζω κανέναν υποψήφιο και καμία παράταξη στις επερχόμενες εκλογές και λυπάμαι πάρα πολύ για τον τρόπο που κάποιοι χρησιμοποιούν το όνομά μου», τονίζει σε επίσημη επιστολή του, ο συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, στον απόηχο των δηλώσεων του υποψήφιου για το Δήμο Πειραιά Θοδωρή Δρίτσα ότι ο κ.Θεοδωράκης συγκαταλέγεται σε αυτούς που στηρίζουν το συνδυασμό του.
Στην επιστολή του, ο κ. Θεοδωράκης σημειώνει ότι δεν έχει περάσει ούτε εβδομάδα από την προηγούμενη δήλωση που αναγκάστηκε να στείλει στον Τύπο προκειμένου να διαψεύσει ότι δήθεν στηρίζει κάποια πολιτική παράταξη στις επερχόμενες εκλογές και αναγκάζεται να επαναλάβει τη θέση του, καθώς πληροφορήθηκε ότι την Τρίτη ανακοινώθηκε ότι υποστηρίζει «μαζί με άλλους καλλιτέχνες» συγκεκριμένο υποψήφιο δήμαρχο.
«Αποδεχόμαστε τη διάψευση του Μίκη Θεοδωράκη. Ο απεριόριστος σεβασμός στην προσωπικότητά του δε μας επιτρέπει να κάνουμε οτιδήποτε άλλο. Παρακαλούμε, όπου δημοσιεύτηκε, να αποσυρθεί η υπογραφή», απάντησε ο κ. Δρίτσας στη διάψευση Θεοδωράκη.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης